Vannak itt vegetáriánusok még rajtam kívül?
Én tejet és egyéb tejtermékeket, tojást, halat fogyasztok, de valamiért a többi húsfélét nem kívánom, mert még az undor is rám jön, ha a számba veszem. De érdekes módon nem mindig voltam ilyen, pár éve alakult ki, fokozatosan jelezte a szervezetem, hogy ezt meg azt nem kívánja, így nekem nem okoz nehézséget, ha nem eszek húst.
A korotokat és nemeteket is írjátok meg! Kösz!
21/f
Aki csirkét is eszik az hol vega? Az is hús, meg ezek a kibúvók, hogy a hal nem melegvérű állat, én csak emlőst nem eszek. Attól valaki nem kívánja a sertést a marhát, attól még nem lesz vega.
Én sem vagyok vega, de az én olvasatomban a vegetáriánus embert azt jelenti, aki nem eszik húst, csak növényi eredetűt, max még tejet és tojást.
Már hogy ne lennének a vegetarianizmus témakörben?
Egyébként ha halat fogyasztasz nem vagy vegetáriánus :O A hal is állat, húsa van. Az pedig, hogy van olyan, hogy "semi vegetáriánus" hülyeség, mert valaki vagy fogyaszt húst vagy nem...
Persze ettől még azt eszel, ami jól esik, csak szólok, hogy ez nem vegetarianizmus.
22/N
Én már 3-4éves korom óta nem eszek semmiféle húst-halat sem.Tökéletesen megszoktam ezt az életmódot :) És tetszik is,egészségebb is.
16éves lány :)
Én kb 10 éve nem eszem húst, halat pedig soha életemben nem ettem :)
F/18
Én kb. egy éve kezdtem, és jobb, mint a húsevés. Tudom, hogy már mások is elmondták, de te nem vagy vega. Idegesít, hogy ha valaki vegának mondja magát, amikor nem az. A hal is érez fájdalmat, amikor megölik, és a csirke is.
15/L
21/ L
Vega, de most próbálkozom átszokni a csak vegán étkezésre. Egyszerűen büdösnek érzem a tojást, a tejből még a hígabb is túl zsíros és állatízű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!