Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vannak itt vegetáriánusok még...

Vannak itt vegetáriánusok még rajtam kívül?

Figyelt kérdés

Én tejet és egyéb tejtermékeket, tojást, halat fogyasztok, de valamiért a többi húsfélét nem kívánom, mert még az undor is rám jön, ha a számba veszem. De érdekes módon nem mindig voltam ilyen, pár éve alakult ki, fokozatosan jelezte a szervezetem, hogy ezt meg azt nem kívánja, így nekem nem okoz nehézséget, ha nem eszek húst.

A korotokat és nemeteket is írjátok meg! Kösz!

21/f

2011. júl. 30. 20:10
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Én is csak a halat szeretem, húsok közül csak a csirkemell ami ízlik is, emlősöket nem szoktam enni. A tejtermékeket viszont szeretem. De ha túlélőhelyzetben lennék, megennék bármit, bogarakat is, de amíg lehet választani, maradok a halnál.
2011. júl. 30. 20:22
 2/28 anonim ***** válasza:

Nálunk a férjem van ebbe a helyzete. Ő most már a halat sem eszi meg.

55 éves,régebben húst evett hússal.

Most un. vega lett.

nagyon finomakat főz úgyhogy könnyen viseli.

Eszik tej terméket tojást.

2011. júl. 30. 20:23
 3/28 anonim válasza:

Én is iszok tejet, eszek halat, tojást és tejtermékeket, de a húst nem tudom megenni. A csirkemell az amit megeszek. Meg a virslit is meg a hamburgert is megeszem a hússal együtt, meg a töltött káposztát is de mást nem. Nem tudom h miért, de nem tudom megenni.

16/F

2011. júl. 30. 20:38
 4/28 anonim válasza:
Én 13 éves lány vagyok, Kb. egy éve kezdtem, hogy egyszerűen nem ettem húst. Halat azt eszek, persze, hisz a szüleim megölnének, ha azt se ennék, de meglennék anélkül is. A tojással meg az a probléma, hogy elkerülhetetlen. Mindenben van. Tehát összegezve, abban a helyzetben vagyok, mint te: Húst nem eszek, csak halat, tojást és tejterméket. Tehát, ha te nem érzed szükségét a húsnak, ne egyél. Én se teszem. Egyébként olvastam, hogy az emberek tápcsatornája eredetileg nem húsevéshez készült: Mert míg a húsevőknek rövid, hogy hamarabb átmenjen rajtuk a méreganyag, a növényevőknek hosszú. És az emberek a hosszabb tápcsatornát kapták. Tehát nem olyan jó, ha húst eszünk. De ez az én véleményem. Azt csinálsz, amit akarsz, úgysem tudlak befolyásolni.
2011. júl. 30. 20:39
 5/28 anonim ***** válasza:
18%
nincsen, fúj
2011. júl. 30. 20:52
 6/28 anonim válasza:

16 éves korom óta útálom = nem eszem.

Valami az izzadással is van. Talán, hogy a növényevő emlősök izzadnak, a húsevők meg lihegéssel hűtik magukat.

37/f

2011. júl. 30. 20:52
 7/28 anonim ***** válasza:
Nemértem... Ha valaki halat eszik az ergo húst is nem? Mert a hal az egy állat.
2011. júl. 30. 20:57
 8/28 anonim ***** válasza:
hát szerintem fontos húst enni ,nagyon mert az ember mindenevő szóval mindenre szüksége van és ehhez elkerülhetetlen a hús is és nem hejetesíthető mással ,szóval nagyon egészségetlen ,ha vegetáriánus vagy ,és az ember fogazata gumós szóval mindenevő és húsevésre is ki lett találva ,és pl birka és növényevő még sem izzad hanem liheg szóval ez teljesen légbőlkapott ötlet,és fontos ,hogy húst is egyél mert különben nagyon beteg lehetsz ,és vékony is leszel ,mert a húsban fehérje van olyan ami mint említettem nem helyettesíthető mással ,semmivel
2011. júl. 30. 20:59
 9/28 anonim ***** válasza:

utolsó, ez nem igaz. helyettesíthető, s nem egészségtelen.

én mindig is undorodtam a hústól, kb. 13 éves koromig ettem halat meg szalámit (mert köteleztek), azóta semmi húst.

35 lány..

2011. júl. 30. 21:07
 10/28 anonim válasza:

Fe-hér-je? Fehérje van a tojásban, van a tejtermékekben, van a gombában.

És anyáék szerint a halat az omega3 miatt kell enni. Bár az is biztos megvan másban. És tudom, hogy a hal is állat, de azt olvastam, hogy a halak kevésbé szenvednek. De mondom, előbb-utóbb ezt is abba fogom hagyni.

2011. júl. 30. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!