Enni, vagy nem enni, ez itt a kérdés?
Kicsit hosszú leszek.
Problémám a következő, én húsevő vok, de még mennyire. Én vok az a lány akit a barátai úgy invitálnak meg egy összejövetelre, h jössz, sütünk húst? Én ezzel nagyon jól elvagyok, imádom a húst, a lételemem, nem tudok jóllakni hús nélkül, ami lehet szalámi, stb.
Aztán egyszer ebédnél anya viccesen mesélte h az egyik diákja a környezet dogában azt írta, h a baromfi testét fólia borítja. Ezen elheherésztünk, majd elkalandoztunk abba az irányba, h mi is volt régen h nevelgették a csirkét aztán levágták. De h mi mindent csak készen kapunk, nem is tudjuk, mi munka van benne mire nyersen a hűtőbe rakjuk. Erre a nővérem azt mondta, ha azon múlna simán levágná az állatokat, h megegye őket, én viszont elgondolkodtam.
És arra jutottam, ha nem lenne más megoldás TALÁN le tudnék vágni egy csirkét, de valószínűbb h ebben az esetben vega lennék. Még a halakat is mindig visszadobtam amikor horgásztunk gyerek korunkban. Csak nővérem meg unokabátyám "filézte őket".
Szóval kicsit most összevesztem magammal, és nem is tudom mi az ábra. Imádom az állatokat, de megenni is, viszont tudom h nem vágnám le őket de azt is tudom, h aligha fogok olyan helyzetbe kerülni h le kelljen, meg hát ugye mindig van aki megtegye helyetted...
Szóval akkor most mi van? Álszent vok?
Szerintetek? De ne tanácsoljátok h ne egyek húst mert az nem járható út. MINDEN húst imádok. rákot, cápát, disznót, marhát, baromfit, nekem mindegy csak meg legyen sütve!
És kérlek ne szapuljatok, csak abban segítsetek, h ez tulajdonképpen mi lehet, amit érzek? A húsevők bűntudata?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!