Hülyének nézik azt, aki nem eszik húst és elhívják partizni, ahol lesz bográcsozás, szalonnasütés és ő magának külön főz vagy visz kaját? Nem igen lesz ott vega kaja, max. Vajas kenyér.
Max. viccelődve fognak beszólni, ne sértődj meg, de az pl. jó kompromisszum, hogy zöldségeket viszel és azt sütöd meg. Szóval ne a konyhában ülj és főzd a kajád, hanem ugyanúgy részt tudj venni a szalonnasütés társasági részében. Az, hogy mit sütsz, már nem bír jelentőséggel.
Addig gyűjts ötleteket, mit süthetnél ott a nyílt tűzön, bár vegaként erre biztos tudod már a választ. Én húsevőként is szívesen húzok zöldséget a nyársamra. :)
Hát átérzem, de az ilyen emberekkel nem tudsz mit csinálni. Nekem van egy barátnőm, aki egyszerűen képtelen azt elfogadni, hogy valakinek más tetszik, más ízlik, mint neki, vagy egyszerűen csak valamit máshogy csinál.
Én mondjuk eszem húst, csak nem mindegyik fajtát. Meg nem mindent mindennel. És ezt képtelen elfogadni. Nem azt mondom, hogy neki észben kell ezt tartani, de nem értem, miért kell pofákat vágni, meg győzködni, hogy ez vagy az milyen finom. Hát oké, elhiszem én, hogy finom, de akkor sem fogok olyat enni vagy pláne olyat főzni.
Botor ember, aki nem tolerálja mások szokásait, ízlését.
A társaság intelligenciáján múlik, hogy, hoyg viselkednek
Veled szemben.
Én a házigazda helyében gondolnék a vega vendégre, és nem várnám el, hogy hozzon magának ennivalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!