Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hülyének nézik azt, aki nem...

Hülyének nézik azt, aki nem eszik húst és elhívják partizni, ahol lesz bográcsozás, szalonnasütés és ő magának külön főz vagy visz kaját? Nem igen lesz ott vega kaja, max. Vajas kenyér.

Figyelt kérdés
Legkisebb gondom a kajálás egy buliban. 2 nappal, 1 éjjel leszünk ott és enni azért kell valamit. Ti, aki eszik húst, beszólogatnátok a vegetáriánusnak?
2011. júl. 7. 17:23
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Max. viccelődve fognak beszólni, ne sértődj meg, de az pl. jó kompromisszum, hogy zöldségeket viszel és azt sütöd meg. Szóval ne a konyhában ülj és főzd a kajád, hanem ugyanúgy részt tudj venni a szalonnasütés társasági részében. Az, hogy mit sütsz, már nem bír jelentőséggel.

Addig gyűjts ötleteket, mit süthetnél ott a nyílt tűzön, bár vegaként erre biztos tudod már a választ. Én húsevőként is szívesen húzok zöldséget a nyársamra. :)

2011. júl. 7. 17:31
 2/25 anonim válasza:
100%
Szerintem nem gáz ,hogy magadnak főzöl ( Majd kínáld meg a többieket:)
2011. júl. 7. 17:33
 3/25 anonim válasza:
100%
Az első válaszolóval is egyetértek :)
2011. júl. 7. 17:33
 4/25 anonim ***** válasza:
Számtalanszor voltam már ilyen buliban, és mindig volt egy vagy két ember, aki hozott magának külön zöldséget grillezni. Voltam olyan társasággal is, ahol beszóltak (általában az ostobább fajtából valók), hogy nem is ember aki nem eszik húst, vagy a lájtosabb még az volt, hogy "naaaa de azért kóstold meg, majd rájössz, hogy ez jó", de volt, hogy az egész társaságban mindenki normális volt, senki nem azt nézte, hogy mit eszik a másik.
2011. júl. 7. 17:34
 5/25 A kérdező kommentje:
Ha sikerül, viszek magos pogácsát vagy hasonlót. Éppen most várom, hogy megkeljen. Egy adag, holnapra való meleg ételt tudok vinni, nincs nagyobb edényem.
2011. júl. 7. 17:35
 6/25 A kérdező kommentje:
Az a legrosszabb, mikor lenéznek ezért vagy amikor győzködnek, hogy egyek húst...
2011. júl. 7. 17:36
 7/25 anonim ***** válasza:
49%

Hát átérzem, de az ilyen emberekkel nem tudsz mit csinálni. Nekem van egy barátnőm, aki egyszerűen képtelen azt elfogadni, hogy valakinek más tetszik, más ízlik, mint neki, vagy egyszerűen csak valamit máshogy csinál.

Én mondjuk eszem húst, csak nem mindegyik fajtát. Meg nem mindent mindennel. És ezt képtelen elfogadni. Nem azt mondom, hogy neki észben kell ezt tartani, de nem értem, miért kell pofákat vágni, meg győzködni, hogy ez vagy az milyen finom. Hát oké, elhiszem én, hogy finom, de akkor sem fogok olyat enni vagy pláne olyat főzni.

2011. júl. 7. 17:42
 8/25 anonim ***** válasza:

Botor ember, aki nem tolerálja mások szokásait, ízlését.

A társaság intelligenciáján múlik, hogy, hoyg viselkednek

Veled szemben.

Én a házigazda helyében gondolnék a vega vendégre, és nem várnám el, hogy hozzon magának ennivalót.

2011. júl. 7. 17:53
 9/25 A kérdező kommentje:
Másik problémám az, hogy a készítésbe illene besegíteni. De, van egy gond: "aki megöli, aki készíti és aki eszi, az is gyilkos" véleményem van. Ilyenkor mit tegyek? Nem akarok bunkó lenni senkivel, mert normálisak velem, nem régen jót tettek velem, elintéztek valamit. Max 10-en leszünk, senki nem bunkó, azt el se hívnánk.:) Nem csak fiatalok lesznek ott, 50-esek is.
2011. júl. 7. 17:53
 10/25 A kérdező kommentje:
Nem várták el, ajánlgattak is dolgokat. Mondtam, az evés a legkisebb gondom, ha buli van. Viszek itthonról kevés kaját és majd lesz közös vásárlás is. Próbálnak nekem segíteni, kérdezgették, mit szeretek.
2011. júl. 7. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!