Milyen zöldségekből kell készíteni a finomfőzeléket?
Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 08:21
1/8 anonim válasza:
Sárgarépa borsó petrezselyem karalábé.
3/8 anonim válasza:
Én csak sárgarépát és borsót teszek bele.
4/8 anonim válasza:
A variációkra jellemző, hogy ahány ház, annyi szokás. Sztem abból, ami otthon van, de ezek mehetnek bele:
- sárgarépa
- fehérrépa
- petrezselyem
- borsó
esetleg: karalábé, krumpli
Üdv!
5/8 A kérdező kommentje:
és hogy kell összeállítani? Habarni kell?
2011. jún. 4. 07:01
6/8 anonim válasza:
rántást csinálj ugyanúgy mint a többi főzeléknél
amúgy igen sárgarépa, fehérrépa és zöldborsó a sokványos
de van aki még tesz hozzá karfiolt, karalábét, újkrumplit, brokkolit is
7/8 anonim válasza:
Nem egészséges ha rántással csinálod. Vegyél ki a főzelékből egy keveset, törd össze vagy turmixoljad és ezzel a sűrítménnyel kell készíteni.
8/8 anonim válasza:
gondolom már megcsináltad ! de azért én ideirom,hogy rántás helyett lehet tejes habarást csinálni,evökanál liszt kevés tejjel simára keverve aztán azt bele kell önteni a forrásban levö fözelékhez,én szoktam egy leveskockát is hozzátenni,és valoban karalábe karfiol ás brokkoli is jo bele..na jo igy drágább
süriteni lehet még pürésitett fött burgonyával,vagy knorr burg.liszttel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!