Milyen kenyérre való kencéket lehet készíteni zöldségekből?
összevágsz egy kis cukkinit, sárgarépát, kaliforniai piros paprikát, összekevered Philadelphia krémsajttal, egy kis tormával, és kész...hmmm nagyon fini
A másik, zeller zöldet felaprózol és simán vajjal összekevered, az is nagyon finom!Csak jó zeller zöldet ritkán lehet kapni és kicsit drága.
Az avokádó is nagyon finom!Simán rákened a kenyérre, rászórsz egy kis borsot, sót esetleg salátalevelet.
Nem tudom a tojás belefér-e, de a tojáskrém is nagyon fini!megfőzől pár tojást, a sárgáját összekevered vajjal, sóval, majd az apróra darabolt fehérjét hozzáadod!én nagyon szeretem, most hogy eszembe jutott, megyek és csinálok is:)
Én nem eszem húst, de a családra nem erőltetem a saját döntésem!
Én imádom a snidlinget vajkrémmel, és a fokhagymás sajtkrémet!
Padlizsánkrém. Ha szeretitek a padlizsánt, akkor nagyon jókat lehet belőle készíteni. Itt van pár variáció rá:
pl. humuszt (csicseriborsó-krémet) szezámmaggal.
én mint húsevő szeretem a vega kajákat, DE! szerintem nem egészséges a kizárólagos vega étrend. lehet, hogy pl. koleszterint nem fogyasztasz, de rendkívül szénhidrátdús és hízlaló is az, amit helyette eszel.
padlizsánkrém
kőrözött
ha kell a recept szólj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!