Mivel pótoljátok a húst, ha rakott kelt szeretnétek készíteni?
Figyelt kérdés
a szóját nem annyira szeretjük2011. márc. 3. 15:45
1/13 anonim válasza:
gombás rizzsel nagyon finom.én szoktam húsmentes napokon.
5/13 anonim válasza:
gabonakolbásszal, vagy mondjuk árpából, hajdinából őzött fűszeres kásával.
6/13 doboszoli válasza:
Rakott kelbe, zöldbabba, hurkát szoktam kibontani a bélből.
A rizst, húst, fűszert egyben tartalmazza.
"Vadasan", hús nélkül még nem próbáltam.
Parasztos? Lehet.
7/13 A kérdező kommentje:
Kösz,de mi a húsmentesre szavazunk!
2011. márc. 4. 11:09
8/13 anonim válasza:
Jó kérdés! Mi van (hirtelen ötlet) ha csak a rizst fűszerezed úgy, mintha már benne lenne a hús is?
D: Ha nem ízlik, kérlek ne nagyon szidj.
9/13 A kérdező kommentje:
Nem szidlak,erre én is gondoltam. Szimplán egy paprikás szafttal nyakon önteni a rizst.
2011. márc. 5. 07:13
10/13 anonim válasza:
Daráltús helyett? Én mindig finomra vágott, pörkölt dióbéllel csinálom a daráltúsos recepteket (töltött paprika, töltött káposzta, lasagne stb.). Ha jól van fűszerezve, nagyon hasonló az ízvilág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!