Mivel pótoljátok a húst, ha rakott kelt szeretnétek készíteni?
szia! első vagyok, én is kétféleképpen szoktam, vagyis van amikor a gombát egy kis hagymán megdinsztelem, belevágok kockára egy -két sárgarépát a színe és a sz íze miatt is, sőt, ha van otthon, akkor egy -két szelet kaliforniai paprikát is belekockázok. borssal fűszerezem.ezt a zöldséges ragut keverem össze a rizzsel,
és ezt rétegezem a kellevelekkel.de úgy is csináltam már, hogy beletöltöm a leforrázott levelekbe és úgy csücsülnek egymás mellett a tepsibe.
a másik, amikor hagyományos gombapörköltet keverek össze rizzsel, ilyenkor a fűszer plusz egy kis őrölt kömény is,
és persze ilyenkor ez pirospaprikás is.
szóval nem rossz gondolat a pörköltszaft rizzsel.
de, ha meg gerslit főzöl meg zöldségekkel, egy kis fokhagymával, majorannával azzal is nagyon finom ízeket
kapsz.
de magának a kelnek az apraját is rádobhatod egy kis hagymás szaftra és azzal összekeverni a rizst.
hús nélkül is remek kajákat lehet készíteni.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!