Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mien gyümölcsökből vagy...

Mien gyümölcsökből vagy zöldségekből lehet finomat öszemixelni?

Figyelt kérdés

most kaptam 1 mixelőt és próbálkoztam eperrel

meg banánnal stb... de valami borzasztó lötyöt kaptam valaki tud valami jó ötletet vagy amit kipróbált már és finom is? (hülye válaszoktól kíméljetek)

2011. máj. 20. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:
eper. banán, alma kitünő, ezt tejjel, és joghurtot is használj ettől lesz krémesebb és izesitheted vaniliával vagy fahéjjal.
2011. máj. 20. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
én az almát turmixolva sehogy nem szeretem. de az eper és banán nagyon finom együtt
2011. máj. 20. 19:33
 3/6 anonim ***** válasza:
fagyasztott gyümölcs(akármi;eper,málna,szeder)és natúr joghurt!!:)NaGYON FINOM,mi ezt smoothie makerrel szoktuk,és mint a fagyi,nagyon fini!:)
2011. máj. 20. 19:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nézd meg ezeket az oldalakat:-)

[link]

[link]

Van még több is, de ezeken jók vannak:-)

Én állandóan kísérletezgetek amúgy, és sose jegyzem meg miket is tettem bele, pedig már annyiszor megfogadtam, hogy leírom...:)

2011. máj. 20. 19:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én kedvencem: 1 banán, pár szem eper, pár szem meggy, 3 evőkanál joghurt, 1 evőkanál méz, és kb 1 deci narancslével öntöm fel, és ezt turmixolom le. :) Ja, persze a meggyet nem árt kimagozni ;)
2011. máj. 20. 21:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Stahl judit turmixai.
2011. máj. 21. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!