Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi lesz a hatása ennek a sok...

Mi lesz a hatása ennek a sok esőnek? Úgy értem, hogy milyen zöldségekből/gyümölcsökből várható hiány, mert nem nőnek ki/elrohadnak?

Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 14:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi nem marad, csak a külföldről behozott vackok. Ami a földön, föld alatt terem, az azért rohad meg, mert áll a vízben, a fán lévő gyümölcskezdemények meg az esőtől rohadnak szét, vagy néhol a jég vitte le.... :(
2010. jún. 4. 14:34
 2/3 Gyakor ***** válasza:

Nyugi, van még magyar zöldség/gyümölcs nem rohadt el minden, meg nem mindenhol van olyan sok eső, hogy a termés egykettőre tönkre menjen. A dinnyéről hallottam, hogy bajosan lesz termés.

Csak ne a hipermarketekben próbáljatok meg beszerezni magyar zöldségeket meg gyümölcsöket, hanem a piacon, kisboltokban! A hipermarketekben még ha rá is van írva, hogy magyar akkor sem biztos, hogy az.

2010. jún. 4. 19:22
 3/3 anonim ***** válasza:
hát szerintem meg rohadt nagy hiány lesz magyar termékekből. Van egy telkünk ami mellett van egy csomó szántóföld, minden a víz alatt áll már 2-3 hete(pedig nem árvizes területen lakunk), azoknak a növényeknek ott annyi, egyszerűen elrohadnak a sok nedvességtől. A telkünkön mi főleg gyümölcsöket termesztünk és az idei termés valami siralmas. Az őszibarack fánkon 6 kis kezdemény érte meg ennek a hülye időnek a végét és minden fán kb. ilyenek az arányok...
2010. jún. 4. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!