Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Reális félelmem az, hogy...

Reális félelmem az, hogy hiány lesz kristálycukorból a boltokban?

Figyelt kérdés
Komolyan félek tőle. Az egy dolog,hogy már a háromszáz forintosból hiány van,de ezután jön a négyszáz forintos,kényszerűségből azt is megveszik és nem lesz cukor. Már a cukorjegyre készülök lélekben. Mennyi erre az esély? S egyáltalán miért lett ilyen hirtelen ez a cukorválság?
2011. márc. 2. 17:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2011. márc. 2. 17:43
 2/12 anonim ***** válasza:
Csak Magyarország csinál ekkora cécót ebből a cukor és üzemanyag ügyből. Az EU előbb-utóbb biztos tesz valamit. Ha határ mellett laksz menj át valamelyik másik országba, mindenhol olcsóbb, mint otthon.
 3/12 anonim ***** válasza:

Erre én is kíváncsi lennék.

Mostanában amúgy is Szlovák vagy Lengyel cukrot ettünk.

Ezért is nem értem.

4/12 anonim ***** válasza:

mi ez a rengeteg cukros kérdés a napokban? a kérdésed egy részét már megválaszolták azokban amúgy. vagyis az időjárás nem kedvező, emellett a saját, mármint magyarországi cukorgyárainkat az elmúlt években lassan-lassan felszámolták / felszámolják, így behozatalra van szükség, ez viszont drága a szállítási költségek és egyebek miatt.

nem tudom a választ, hogy lesz-e tényleges hiány belőle. de kérdezem, hogy mi van cukor nélkül? nem áll meg az élet. nádcukor, fruktóz, glükóz, ilyesmik lesznek, meg méz is - még ha kínai is... ha mondjuk liszt / gabona, rizs, krumpli nem lenne, az necces.

2011. márc. 2. 17:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Itt az a probléma, hogy a magyar állam tönkre tette az egész cukor ipart.
2011. márc. 2. 17:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nádcukor? Fruktóz?

Egy 4 tagú éppenséggel nem gazdag családnak megfizethetetlen.

2011. márc. 2. 17:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell készpénznek venni,hogy az EU úgy is tesz valamit, személy szerint én azt gondolom,hogy semmit nem fognak tenni.Az utolsó két válaszolóval pedig maximálisan egyetértek.
2011. márc. 2. 17:57
 8/12 anonim ***** válasza:

én is egyetértek az utolsó két kommenttel. tönkrevágták nemcsak a cukoripart, hanem az egész magyar mezőgazdaságot

,élelmiszeripart.

az eu depója lettünk, ahol mások sz@rát is el lehet adni.

ez a cukormizéria is tiszta politika.

2011. márc. 2. 18:20
 9/12 anonim válasza:
kimész ausztriába veszel 25 kg-ot 200 ft/kg áron az elég egy ideig..a cukor nem romlandó tegyük hozzá
2011. márc. 2. 18:26
 10/12 anonim ***** válasza:
ja igen, csak átugrunk ugyancsak 400 ft-os benzinnel...
2011. márc. 2. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!