Hogy állítsam le azokat, akik szekálnak azért, mert vega vagyok?
mért lenne káros a hús az emberi szervezetre? az emberek több ezer éve esznek húst és ez igy van rendjén, mivel az ember MINDENEVŐ..
én nem szólom le azokat akik vegák, mindenkinek szive joga a saját étkezését megválogatni, viszont ilyen hülyeségeket nem kéne terjesztnei.. 17 éves vagyok, minden nap a 3 étkezésemből 2ben van hús minimum.. még élek, és nincsen semmi bajom...
És az emberek több ezer éve nem esznek húst keleten...illetve van, ahol egyáltalán nem, más helyeken, pedig többnyire nem volt jellemző az elmúlt századig...
Ez is pont olyan normális, mint a húsevés. A vashiányról meg annyit, hogy nekem azóta nincs, mióta vega lettem :D Rengeteg növényben található vas.
Igen, de gondolj bele, a legtöbb hús fogyasztó embernek milyen az ebéd: hús, valami körettel (nagy általánosságban). Nagyon ritka, hogy zöldséget főfogásként fogyasztanának, és a párolt zöldség sem a legnépszerűbb köretnek számít sok ember körében. Általában arra, hogy padlizsán, cukkíni, patiszon, tök, karfiol, brokkoli, spárga, gombafajták, karalábé, kelkáposzta csak fújolnak (mondjuk a karalábét én is utálom:DDDD), pedig rengeteg értékes vitamin található bennük!
Ezzel persze nem azt mondom, hogy minden húsevő utálja ezeket, de úgy látom a környezetemben, hogy az az általános vélemény, hogy a zöldségtől, (bármiylen változatosan is van elkészítve) nem lehet jóllakni, ha nincs hús, pedig ez nem igaz:) És szerintem a legtöbb húsevő is egyoldalúan étkezik, mert ők meg többnyire a zöldségeket mellőzik, ami szintén nem a legegészségesebb.
A legjobb megoldás, hogy leállítsd a szekálókat:
EGYÉL HÚST!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!