Hogy állítsam le azokat, akik szekálnak azért, mert vega vagyok?
Köszii :) :*
(mondjuk ma is megkaptam a magamét, amikor cseszegettek óra közepén és odamondtam, hogy az a baj veled hogy nem tiszteled mások véleményét.erre ezen kezdtek röhögni. hát köszöntam, ezek nem normálisak :D)
ez a film:( nem nézem tovább...
aww.. hát de micsináljunk... én se eszem húst másfél éve de mit érek vele??!? =((((((((
Bocsi,nem akarlak megbántani, de szerintem nem jó a hozzáállásod.
Én nem eszek húst, azóta tisztább a lelkiismeretem, mert tudom hogy nem járulok hozzá ehhez az értelmetlen mészárláshoz, és azóta kevesebbet is kell aludnom. Én jól megvagyok hús nélkül. Egyébként azzal is sokat érhetünk, ha ezt a filmet eljuttatjuk minél több emberhez. Tévébe kéne leadni, ha megnyerjük a lottót.. tuti levetittetem :D :(
Fenyegetsd meg őket, hogy húsevő leszel és az lesz az első, hogy megeszed őket.
Én se eszek húst, engem nem szekálnak, mert verbálisan ütök.
persze, ezt már mondtam nekik.:)
de most be etettem nekik, hogy fényevő vagyok XDD
Hát ha valaki egy film miatt lesz vegetáriánus az elég nagy baromság szerintem.Ennyi erővel készíthetnénk olyan filmet is, amitől mindenki átszokna a húsra.Sőt olyat is lehetne, hogy mennyi baleset van a világban és hogy milyen gonosz az egész föld, lőjük fejbe magunkat és akkor nem lesz gond.
Az osztálytársaiddal meg ne foglalkozz, kis h..lye p...k.
Bár én még mindig nem értem, de hát te tudod hogy mit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!