Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogy állítsam le azokat, akik...

Hogy állítsam le azokat, akik szekálnak azért, mert vega vagyok?

Figyelt kérdés
Hetedik osztályos vagyok , saját elhatározásomból 2008 decembere óta vagyok vega. Az osztályomban és a tanárok között is sokan elfogadják, de persze vannak olyanok is, akik be nem fognák a szájukat és sosincs nyugtom tőlük, akármit mondok nem hallgatnak meg csak nyomják a dumát. Mit csináljak, hogy békén hagyjanak? Ez idővel elmúlik?
2009. márc. 16. 20:53
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:

Köszii :) :*

(mondjuk ma is megkaptam a magamét, amikor cseszegettek óra közepén és odamondtam, hogy az a baj veled hogy nem tiszteled mások véleményét.erre ezen kezdtek röhögni. hát köszöntam, ezek nem normálisak :D)

2009. márc. 19. 13:47
 22/59 anonim ***** válasza:
66%

ez a film:( nem nézem tovább...

aww.. hát de micsináljunk... én se eszem húst másfél éve de mit érek vele??!? =((((((((

2009. márc. 20. 19:34
 23/59 A kérdező kommentje:

Bocsi,nem akarlak megbántani, de szerintem nem jó a hozzáállásod.

Én nem eszek húst, azóta tisztább a lelkiismeretem, mert tudom hogy nem járulok hozzá ehhez az értelmetlen mészárláshoz, és azóta kevesebbet is kell aludnom. Én jól megvagyok hús nélkül. Egyébként azzal is sokat érhetünk, ha ezt a filmet eljuttatjuk minél több emberhez. Tévébe kéne leadni, ha megnyerjük a lottót.. tuti levetittetem :D :(

2009. márc. 20. 19:39
 24/59 anonim ***** válasza:
74%

Fenyegetsd meg őket, hogy húsevő leszel és az lesz az első, hogy megeszed őket.

Én se eszek húst, engem nem szekálnak, mert verbálisan ütök.

2009. márc. 20. 21:40
 25/59 A kérdező kommentje:

persze, ezt már mondtam nekik.:)

de most be etettem nekik, hogy fényevő vagyok XDD

2009. márc. 20. 22:13
 26/59 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem nagyon is nem magánügy vegának lenni, nyugodtan beszélj róla mások előtt, mert példát mutatsz. Persze a te korosztályod még szereti a viccet és a kötekedést. Ne aggódj emiatt. Az a jó, hogy egyre tudatosabbak lesznek az emberek. Minél többen vagyunk vegetáriánusok, annál kevesebb állatot kell tartani, és felszabadul a Föld az állattartás terhe alól. És van egy mondás,: Amíg vágóhidak vannak, háborúk is lesznek. Érdemes elgondolkodni, hogy vajon ez igaz-e.
2009. márc. 22. 22:58
 27/59 anonim válasza:
71%
Így van,mindenkinek a saját dolga eldönteni h hogyan él-én például cs tisztelni tudlak érte h ilyen fiatalon így gondolkozol.És akik szekálnak az osztályban,gondolom nem vmi IQ-bajnokokXD ez csak az ő szegénységi bizonyítványuk,h ennyire buták. Az ilyenek ebben élik ki magukat,ez az egyetlen elfoglaltságuk ne foglalkozz velük:)
2009. márc. 25. 15:14
 28/59 anonim ***** válasza:
67%
Én se ettem húst akkoribanb, 10 éves koromban engem is utáltak mert állat és egészségvédelmi kiselőadásokat tartottam akár kérte az osztály akár nem, azóta is aktivista vagyok csak nem állatos témában, és nem ilyen erőszakosan.
2009. márc. 27. 00:36
 29/59 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a furcsa, hogy tudják a többiek. Én is vega vagyok, mégis sok barátom se tudja csak ha ettünk már együtt vagy ilyesmi.
2009. márc. 27. 13:53
 30/59 anonim ***** válasza:
64%

Hát ha valaki egy film miatt lesz vegetáriánus az elég nagy baromság szerintem.Ennyi erővel készíthetnénk olyan filmet is, amitől mindenki átszokna a húsra.Sőt olyat is lehetne, hogy mennyi baleset van a világban és hogy milyen gonosz az egész föld, lőjük fejbe magunkat és akkor nem lesz gond.

Az osztálytársaiddal meg ne foglalkozz, kis h..lye p...k.

Bár én még mindig nem értem, de hát te tudod hogy mit csinálsz.

2009. márc. 27. 14:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!