Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan allitsam le az erzelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan allitsam le az erzelmi zsarolassal, hogy ne seruljon megjobban lelkileg?

Figyelt kérdés
sziasztok a problemam a kovetkezo lenne , van egy fiu akivel kavartam de reszemrol is komolynak indult csak kozbe jottek problemak , es megse vagyunk egyutt, most elkezdett a srac erzelmi zsarolasi jatakokba bonyolodni, hogy igy szeret meg ugy jelenleg nem talalkozunk csak az uton latjuk egymast ami elkerulhetetlen mert egy varosban lakunk, mindenhova kovet, es gyerekes jatekaiban az is szerepel mar ujabban hogy ongyilkos lesz ha nem talalkozok vele, kezd aggasztani ez a helyzet nem is kicsit.hogy a fenebe allitsam le magamrol, hogy ne seruljon megjobban lelkileg, en mar nem tudom mit tegyek.ez tart 2 honapja mar...
2011. szept. 18. 11:24
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
hozza teszem az elso baratnoje voltam es nem gyerek mar az illeto en 29 vagyok o meg 30 eves
2011. szept. 18. 11:25
 2/17 A kérdező kommentje:
ja es mas vallassal a srac muszlim ugye naluk mas minden ...
2011. szept. 18. 11:26
 3/17 anonim ***** válasza:
67%
Na jó de te szereted őt??Vagy mit akarsz te tőle egyáltalán?
2011. szept. 18. 11:28
 4/17 napietus ***** válasza:
46%
a kérdést olvasva azt hittem, hogy 15...amúgy ha valóban vallásos muszlim, akkor nyugi, nem lesz öngyilkos. egyébként meg ne foglalkozz a lelkivilágával, de értesítsd a családját, barátait hogy mi van.
2011. szept. 18. 11:29
 5/17 anonim ***** válasza:
beszélj vele. mond a szemébe azt amit gondolsz. a beszélgetés végén, cserlj számot, ha hűségnyilatkozat van, akkor vegyél másikat, és őt soha többé bne vedd figyelembe. ha tudod, hogy a közeledben van és figylj flörtölj más fiúkkal.
2011. szept. 18. 11:29
 6/17 anonim ***** válasza:
Uhh, ha 30 évesen Te vtál Neki az 1. bnője, akkor nagyon nehéz lesz lekoptatni. Én 17 évesen még most is nagyon kötődöm az 1. bnőmhöz, akivel már sajna nem járok :S
2011. szept. 18. 11:30
 7/17 anonim ***** válasza:

Kérd meg a jelenlegi párod ,hogy verje el mint a lovat mert félsz ,hogy bántani fog és állandóan követ.

Hogyha elég ügyes a barátod akkor nem fog többet követni a muszlim exed..

Azt ,hogy mit érezd magasról tojd le.Mindenkinek volt már kemény szakítása. Ez is az élet egyik nagyon kemény leckéje ,de mindenki megtanúlja=/

Ha meg öngyilkos lesz az nem a te hibád hanem a családé mert nem vették észre ,hogy mennyire elborult a gyerekagya.

2011. szept. 18. 11:33
 8/17 anonim ***** válasza:
Nehogy savat öntsön az arcodba, amikor felfogja, hogy örökre elveszített téged..
2011. szept. 18. 11:36
 9/17 Scatha válasza:
95%

Te szegény... Az érzelmi zsarolás az egyik legaljasabb dolog, amit tehet valaki, aki állítólag "szeret" téged. :( Sajnállak. Voltam ilyen helyzetben, rémes. És naná, hogy a lelkiismeretesebb fél még magát rágja, hogy jaj nehogy még rosszabb legyen szegény srácnak... :(

Szerintem okvetlen szólj a szüleidnek, közeli barátoknak, esetleg a fiú szüleinek is. Ne csak te viseld az egész balhét. Jól vésd az eszedbe: nem kötelességed eltűrni mindent csak azért, mert egyszer jártál vele! Tudjon róla más is, legyenek melletted, hátha tényleg hülyeséget csinál. De azt mindenképp meg kell értetni vele, hogy le kell mondania rólad.

2011. szept. 18. 15:00
 10/17 anonim ***** válasza:
90%
jo ötlet családnak szolni. ha negem zsarolnának érzelmileg akkor én azonnal otthagynám. mikor szakitottam bármelyik pasival az összes nekiállt hisztizni hogy igy szeret ugy szeret(na jo de én már nem!!!) és ugyanugy dobáloztak hogy öngyilkosok lesznek. a legrosszabb amit tehetsz hogy nekiállsz megmenteni hogy de ne legyél már meg nem akarom stb. ezt várja. hagy ott a francba és ne vedd fel a telot,ne bezsélj vele. ha mindig kapja az ingert felöled akkor sose fog leszállni rolad. én tudom.... eleinte sajnáltam a pasijaimat probáltam kedves lenni velük szakitás után d etapadtak rá és kezdtek idegesitöek lenni és mikor már leüvöltöttem a fejüket h szánalamasak hagyják már abba akkor én voltama szemét hogy milyen érzéketlen vagyok. aki iylen azt jobb egyböl lezárni és nem pátyolgatni...
2011. szept. 18. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!