Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan allitsam le az erzelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan allitsam le az erzelmi zsarolassal, hogy ne seruljon megjobban lelkileg?

Figyelt kérdés
sziasztok a problemam a kovetkezo lenne , van egy fiu akivel kavartam de reszemrol is komolynak indult csak kozbe jottek problemak , es megse vagyunk egyutt, most elkezdett a srac erzelmi zsarolasi jatakokba bonyolodni, hogy igy szeret meg ugy jelenleg nem talalkozunk csak az uton latjuk egymast ami elkerulhetetlen mert egy varosban lakunk, mindenhova kovet, es gyerekes jatekaiban az is szerepel mar ujabban hogy ongyilkos lesz ha nem talalkozok vele, kezd aggasztani ez a helyzet nem is kicsit.hogy a fenebe allitsam le magamrol, hogy ne seruljon megjobban lelkileg, en mar nem tudom mit tegyek.ez tart 2 honapja mar...
2011. szept. 18. 11:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szólj a családnak és nézd levegőnek.
2011. szept. 18. 18:08
 12/17 anonim ***** válasza:

Barátnőm exe csinált ilyeneket (ill mondott..) 4 hónapja..

Még mindig él (sajnos)

2011. szept. 25. 14:22
 13/17 anonim ***** válasza:
89%

Ugyan így vesztettem el életem szerelmét...Jött az exe és hisztizett neki ,hogy felakassza magát meg ilyenek...

Nos...

Ha komolynak indult a kapcsolat akkor miért nem vagy vele együtt most is???

hagyd magad és szabadulsz...

Vagy ne hagyd magad és majd kiderül hogy blöfföl e az öngyilkossággal...Ha tényleg megöli magát akkor legalább nyugodtan aludhatsz....

2011. szept. 25. 14:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Ferikeee hogy d*g*lnél meg te inkább! ;)
2011. nov. 23. 04:40
 15/17 anonim ***** válasza:

"Ha tényleg megöli magát akkor legalább nyugodtan aludhatsz...." - ???

Nem azt akartad írni, hogy akkor soha többé nem aludhatsz nyugodtan? - pfúú hogy kifordult ez a világ. És mekkora önzéssel lehet csak reagálni ma már az önzésre.

2011. nov. 23. 04:42
 16/17 anonim ***** válasza:

"Ha tényleg megöli magát akkor legalább nyugodtan aludhatsz...."

Komolyan gondoltam!

2011. nov. 23. 07:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Szomorú. És sajnos még sejtettem is. Egy vigasztal, hogy max. egy szociopata alszik ilyen után nyugodtan.
2011. nov. 23. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!