Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Merjem megkerni? Nem fog megjobban neheztelni ram?
Arrol van szo, hogy van egy tanar, aki tetszik nkm, de mostanaban mintha haragudott volna ram, lehet rajott. Na mindegy, nem ez most a lenyeg, mert mar nem szeretem. Kulonben nagyon jo viszonyban vagyunk, mindig megbiztam benne. jo vagyok a tantargyabol, es irtunk. A felmerot elrontottam :( De azert mert kihagytam egy feladatot... :(
Es nm johet igy ki a mediam. :(( Serintetek megkerhetem igy: Tanarur, ha elmondom az egesz anyagot, nem tetsizk felemelni egy jeggyel a jegyemet, mert tudtam volna, csak kihagytam azt a feladatot... Szerintetek igy jo? :D Amugy fiatal, megerto, de szigoru tanar. Es o is meselte, hogy egyszer egy 1est 10esre javitott ki, mert a tanarnoje a vegen beirt neki az 1es melle egy 0t...:D (Romaniaban 10ig vannak a jegyek)
De ha most ez 7es akkor nem johetk ki sehogy 10es mediara :(
de koszi a valaszokat :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!