Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogy állítsam le azokat, akik...

Hogy állítsam le azokat, akik szekálnak azért, mert vega vagyok?

Figyelt kérdés
Hetedik osztályos vagyok , saját elhatározásomból 2008 decembere óta vagyok vega. Az osztályomban és a tanárok között is sokan elfogadják, de persze vannak olyanok is, akik be nem fognák a szájukat és sosincs nyugtom tőlük, akármit mondok nem hallgatnak meg csak nyomják a dumát. Mit csináljak, hogy békén hagyjanak? Ez idővel elmúlik?
2009. márc. 16. 20:53
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
25%
11:25! Ezt a húsfogyasztásban érdekeltek szajkózzák,de a valóság ennek teljes mértékben ellentmond.
2010. ápr. 12. 01:40
 42/59 anonim ***** válasza:

"11:25! Ezt a húsfogyasztásban érdekeltek szajkózzák,de a valóság ennek teljes mértékben ellentmond."

Akkor a biológia tanárom is hülye nem csak a fogsorom (mindenevőkre jellemző gumós fog).

2010. ápr. 12. 14:54
 43/59 A kérdező kommentje:

a biologia tanárod is húsevő.:DD

az enyém is ezt mondjaa .

amúgy köszi mindenkinek ^^

2010. ápr. 12. 14:56
 44/59 anonim ***** válasza:
0%
ma 14:54! Miután a tényekből megérted,hogy a zöldség és a gyümölcs fogyasztása az egészséges,a gumós zápfogaddal össze is rághatod,nem úgy,mint a húst,amit puhítani kell.Gumós zápfog nem csak a mindenevőknél figyelhető meg,hanem pl.a növényevő gorillánál is.Ergo:ebből a fogazatból még nem következik,hogy a gazdája mindenevő lenne.
2010. ápr. 12. 15:10
 45/59 anonim ***** válasza:
Akkor egyél csak füvet én meg eszem zöldséget, gyümölcsöt és húst is a megfelelő arányban.
2010. ápr. 13. 17:01
 46/59 anonim ***** válasza:
25%
A legyet is,meg az egyéb dögöket is ki fogom piszkálni a levesemből,mert gusztustalan,nem odavaló.
2010. ápr. 13. 21:32
 47/59 anonim válasza:
Szard le őket...
2010. szept. 1. 00:51
 48/59 Veky ***** válasza:

2009-03-16 21:11 komment válaszára:

Azt hiszed csak a hús van döglött állatokból?

Gratulálok neked, ha csak ennyit tudsz... :D

2010. szept. 12. 13:32
 49/59 anonim ***** válasza:

Imádom az ilyen világmegváltó vegákat :) a bőrcipőikben, a szarvasbőr szemüvegtörlőikkel, az irhabundáikban, miközben egy WWF aktivistára pöckölik a piros malbi csikket... útban a dokihoz, akitől persze a "mocskos állatgyilkos" kiáltással rontanak ki, amint megtudják, hogy répán nem lehet megélni :)

Nem, nem sarkítok, tanúja voltam az esetnek (az orvososnak és az adott szerelésben szemüveget törlő, aztán csikket pöccentő sztorinak egyaránt)

Ja és... olvasni, olvasni, olvasni... (Plusz egyesek vegyenek valamerre egy helyesírással foglalkozó, minél nagyobb méretű, lehetőleg kemény kötéses könyvet, és verjék magukat halálra az említett műremekkel. Köszönöm.)

2010. szept. 18. 23:39
 50/59 anonim ***** válasza:

09-18 23:39 !

És akkor most azt hiszed, hogy neked van igazad, mert láttál egy hülye gyereket?Attól még a hús éppen olyan káros az emberi szervezetre, mint eddig volt.

2010. okt. 3. 17:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!