Hogyan táplálkozzak, hogy egészséges is legyen, de közben az állatoknak se ártsak?
Még nem vagyok vegetáriánus, de gondolkodom rajta, hogy részben áttérek. Pl nem eszem marhát, vagy disznót, de halat például igen. A kérdésem, hogy akik ezt a fajta életmódot folytatják, hogy nem esznek vörös húst, csak fehéret, azok hogyan pótolják az abból kiesett vitaminokat.
Tippeket, tanácsokat várnék erre az életmódra való átállással kapcsolatban, illetve hogy mi az, mit nem ehetek ebből kifolyólag. Szóval minden ötlet jól jön, mert nem sokat tudok erről az életmódról.
Sajnos attól még, hogy nem eszed meg a húst attól még az állatokkal ugyanúgy fognak bánni..:( Amúgy én sem eszem meg a vörös húst, de mondjuk én abban különbözöm, hogy nem szeretem:)
Amúgy ha egyáltalán nem akarsz majd később húst enni akkor természetesen pótolnod kéne azokat az anyagokat amik a húsban vannak. Ezt megteheted pl. különféle táplálék kiegészítőkkel, vitaminokkal stb.., de persze mellette egyél rendesen:)
Az emberi szervezetnek 16 éves kora után nincs szüksége húsra.
Két fajta vega van.:
A teljesen vega: Nem eszik sem húst, sem pedig semmilyen állati terméket.
A félvega: Csak húst nem eszik. Tojást, sajtot stb igen.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!