Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogyan tudnék hízni egészséges...

Hogyan tudnék hízni egészséges doldoktól? Miket egyek?

Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy nem eszem se húst, se fehér lisztből készült dolgokat, se tejtermékeket és olyan dolgot sem amiben cukor van.Csak gabonaféléket, tojást, zöldséget,gyümölcsöt, hüvelyeseket meg magokat eszem.Amióta így étkezem sokkal jobban érzem magam, meg sok dolog javult az egészségemmel kapcsolatban, de fogytam 3-4 kg-t amit szeretnék visszahízni,de nem tudok :(.
2010. szept. 24. 19:55
 1/5 anonim válasza:
100%

Elvileg a sportolással is lehet hízni úgy, hogy az izmaidat fejleszti (nem a testépítésre gondolok! :) )

Persze ehhez többet kell enned, több mert ugye energia szükséges...

Próbáld ki, bajod nem lehet belőle, sőt! :)

Én floorballozok, nagyon szeretem, ez elég intenzív ahhoz, hogy felszedj 1-2kg-ot, de a kézilabda, squash, úszás, aerobic, vagy egyéb intenzívebben végezhető sport is megteszi hetente legalább 3 alkalommal /én így járok edzeni/...

Sok sikert!:)

2010. szept. 24. 22:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Pisztáciát...de sokat.
2010. szept. 25. 08:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat :).
2010. szept. 26. 10:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Látom hasonló dolgokat eszel mint én. :) A magoknak elég magas a kalóriatartalma, tehát ha hízni szeretnél, egyél diót, vagy szotyizzál, vagy ami még jobb, héjas földimogyorót. A sült krumpli még egy kifejezetten hizlaló kaja, mert sok olajat magába szív és az étolajnak magas a kalóriája.
2010. szept. 27. 14:52
 5/5 anonim ***** válasza:
aszalt gyümiket. azokban aztán van kalória!
2010. dec. 15. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!