Hogy lehetek vegetáriánus?
Vegetáriánus szeretnék lenni.
Nem egyik napról a másikra döntöttem el hanem heteken át gondolkodtam rajta de elhatároztam magam hogy az legyek.
Ma már nem ettem még hús.
Hogy kezdjem el a húsba lévő vitaminokat hogy pótoljam?
Aki az segítene nekem felvenném vele a kapcsolatot és segítene nekem napi szinten az étrendről.
Nagyon szépen köszönöm :))
Gratulálok az elhatározásodhoz!
Helyesen felismerted, hogy oda kell figyelned a vitaminbevitelre, de még sok más fontos dologra is.
A vegetáriánusság nemcsak egy étrend, amit napról napra összeállítasz, hanem egy teljesen új életmód. Megtetted az első lépést azon az úton, hogy megtapasztalhasd a valódi Egészséget.
Én öt évvel ezelőtt határoztam el, hogy vegetáriánus leszek. Hosszú utat jártam be azóta, ma már vegán vagyok. Rengeteg rossz és kevés jó mintát láttam magam előtt és többnyire a saját hibáimból kellett tanulnom. Az interneten a különféle receptgyűjteményeken kívül nem sok mindent találtam, ami használható. Jó lett volna, ha már az elejétől kezdve számíthattam volna egy tapasztalt vegetáriánus segítségére és támogatására.
Szívesen segítek Neked abban, hogy ne kelljen elkövetned ugyanazokat a hibákat,amiket én elkövettem.
A válaszom alatt kattints a "Privát e-mail a válasz írójának" gombra, és megbeszéljük a részleteket!
Utolsónak sok igazság van amit leírt. Én ugyanezt csinálom, mindenből megpróbálom a minőségi, nem túl vegyszerezett élelmiszereket felkutatni, megvenni, legyen az hús vagy zöldség. Azóta sokkal frissebb vagyok szellemileg, testileg. Igaz, ez legalább 200 ezer körül van egy hónapban az egyenlőre még 3 fős családnak, de nagyon megéri. Ha valaki sokallná, próbáljon utánaszámolni. Egyik kutatótársam még ennél is többet költ.
Aki megteheti, feltétlen próbáljon így étkezni, meg a családja is. Akár kevesebb gyógyszer is kellhet, ha egybevennénk az átlag ételek fogyasztását a gyógyszerekével, vagy még inkább a súlyos tízezrekért megvásárolt semmit sem érő táplálék kiegészítőket, ugyanott vagyunk.
05-04 10:56-kor írónak:
Ha csak az étkezésre költesz havi 200 000 HUF-t, akkor kíváncsi lennék, mennyi a havi összkiadásod...
Ja, és gondolom, nem minimál béres vagy...
Havi 200 000 HUF kajára luxus.
15. 23. 13:05
Miért baj a gyógyszerészet? Valaki legalább mások életére is figyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!