Vegetáriánus háziorvos van Szegeden?
b12 van a tojásban, tejtermékekben és a csíráztatott magvakban is.
Amúgy nem kötelező szotyolát meg tökmagot enni, szerintem mindegyikhez felsoroltam még vagy 10 másik forrást is. Persze a trollkodáshoz ennyi is elég, megértem.
Az már más kérdés, h leucin, metionin, fenilalanin stb. pl. szinte nincsenek is a húsokban, úgyhogy jobb, ha tudod, hogy még te is növényekből/tejtermékekből veszed fel őket...
vagy csak te nem vagy tisztában a vegetarianizmus fogalmával.
van lakto-ovo, ovo-, és lakto- vegetáriánus, aki semmi állati eredetűt nem fogyaszt (mézet sem!), az VEGÁN, nem vegetáriánus :)
Érdekes...hiszen hús=protein protein=aminosav...sajnos nagyon-nagyon nehezemre esik elhinni, hogy az említett aminosavak hiányoznának a húsból.
Habár lehet, hogy a Blikk alternatív gyógyászat rovatában ezt írták, de véleményem szerint ez így en bloc ér 2 összefordított kalap sz.rt.
Utolsónak köszönöm a segítséget :) A többiek nagyon eltértek a tárgytól.
A leendő orvosnak üzenem én is segítségképpen: empatikusabban !!! Bár szerintem ő is ugyanannyira lesz rám nyitott, mint én őrá, de ilyen a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!