Vegetáriánus háziorvos van Szegeden?
23:28-as vagyok
Ha még a tojás is lemegy nem lesz gond. Tejtermékekben is sok olyan dolog van ami növényekben nincs, de tojás az igazi hiszen abból egy élőszervezet nő ki.
Utolsónak:
Egyes vélemények szerint a vegetáriánus szó a vegetablis, azaz a növényi szóból származik, más vélekedések alapján pedig a latin vegetare szóból ered, amely éledést, feléledést jelent.
Az igazi elborult elme, se tésztát (csak drum tésztát), se kenyeret (csak kovászosat), se más péksütit, sőt ha kicsit tovább megyünk akkor műtrágyával nevelt növényeket fogyaszt csak hiszen van ahol még igazi állati eredetű trágyával javítják a talajt, és az hát ugye állati eredetű. Szval csak műtrágyával nevelt növényt fogyaszt.
tisztán vega vagy, se tojás, se sajt?
akkor igaza van az orvosodnak és ne vállalj babát, mert tuti lesz valami fejlődési rendellenessége
Az gondolom nem jutott el az agyadig, kedves utolsó, hogy az állatok is ugyanazt a női hormonos szóját eszik, így te is!
Mellesleg én vega vagyok, és utálom magát a szóját.
Aki meg azt mondta, hogy hús nélkül nem visz be a kérdező vitaminokat, ásványi anyagokat, azt egész biztosan meghúzták bioszból már általános elsőben...
esszenciális aminosavak a húsmentes ételekben, csakhogy örülj, kedves utolsó:
Izoleucin: magvak, sajt, tojás, lencse, mandula,sárgabarack, pisztácia, kókusz, olívabogyó
Leucin: barna rizs, bab, teljes kiőrlésű gabona, mogyi, dió,szója, tejtermékek, túró, sárgabarack, pisztácia, kókusz, olívabogyó
Lizin: tojás, sajt, tejtermékek, szója, spenót, bab, répa, ubi, cékla, zeller, szilva, körte, alma, szőlő
Metionin: szója, spenót, szezámmag, kukorica, tejtermékek, teljes kiőrlésű magok, káposzta, fokhagyma, karfiol, alma, ananász
Fenil-alanin: tökmag, mogyoró, gabonafélék, szója, túró, répa, cékla, spenót, paradicsom, ananász, szezámmag, tejtermékek, mandula, avokádó
triptofán: tejtermékek, tojás, datolya, banán, mogyi, csoki, túró, répa, zeller
Treonin: burgonya, tojás, tejtermékek, avokádó, káposzta, bab, dió, répa
Valin: gomba, lencse, szezámmag, mogyi, tejtermékek, gabona, répa, sütőtök, zeller, cékla, paradicsom, alma, mandula
Hisztidin: szotyi, barna rizs, dió, kukorica, szezámmag, retek, répa, ubi, zeller, hagymák, ananász, alma
Vagy ezt elfelejtetted megtanulni az orvosin? Ha szeretnéd, a vitaminokat, ásványi anyagokat is be tudom írni.
Biztos vagy te ezekben? Mert ha igen, akkor napi 1,5 kg szotyi előírva minden terhesnek innentől kezdve(ha meguntad, akkor lecserélheted tökmagra)...
csak nehogy az utcára köpködd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!