Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » A Vegák miért ennyire fanatiku...

A Vegák miért ennyire fanatikusak?

Figyelt kérdés

Olvastam a "miért NEM vagy vegetáriánus?" című kérdés kommentjeit, és azt kellett tapasztalnom, h a vegák "kicsit csőlátásúak". Csak az ő életmódjuk, hozzáállásuk "tökéletes". A húsevők: barbárok, gyilkosok, szadisták, stb.

Miért nem tartják tiszteletben a mi/húsevők/ táplálkozási stílusunkat?/Én sem bántom őket mert szójasz*rt esznek:). Szívük joga./

2011. jan. 22. 19:08
1 2 3 4
 31/33 Nigra válasza:
fura, mert ha hozzám húsevő jön vendégségbe akkor igen is megcsinálom neki a húsosat...ugyanígy páromnak is... két félét főzök minden nap...mégse piszkálom az uramat, hogy ne egyen húst, ne kelljen kétfélét főzni...de lehet, hogy csak én vagyok ilyen.
2011. febr. 3. 11:30
 32/33 anonim ***** válasza:

Régebben én is mindig főztem húsosat a páromnak (most épp nincs párom:D), de pl. húgomnak most is szoktam, vagy ha vendégségbe jönnek hozzám barátok! Utálom, undorító, de meg csinálom, mert nem azért hívok vendégeket, hogy aztán olyannal etessem őket, amit nem szeretnek.

Szerencsére nekem a barátaim mind normális emberek, úgyhogy ugyanezt vissza is kapom tőlük. Még tizenéves koromban viszont voltak problémák a tágabb értelemben vett családdal (nagynénik, nagybácsik, pl.), akiknek letört volna a kezük hha a rántott hús mellé bepaníroznak mondjuk cukkínit is, és "egyél krumplit, ha nem tetszik ami van" volt a műsor. Röhej. Mondanom sem kell, hogy most, hogy már megtehetem az ilyenekkel inkább szóba sem állok.

2011. febr. 3. 13:57
 33/33 anonim ***** válasza:
Bizonyos embereknél a vegaság egy ideológiává nőtte magát.
2013. febr. 1. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!