Vannak olyanok, akik 10 éves kor alatt, önszántukból lettek vegák? (gondolok itt bármilyen fajtára)
Például én :) Talán pont 10 lehettem. Sajnáltam a nyuszikat (xD) és elhatároztam, hogy én ugyan nem eszek soha többet nyúl húst...Aztán már csirke húst se és így tovább. :D Most már ott tartok, hogy semmiféle húst nem fogyasztok. (Amikor vendégségbe vagyok, akkor azért egy kicsit eszek, nem akarok bunkónak tűnni, mert a vegaság, nem elfogadott és "értelmetlennek" hitt) Lehet, hogy az, de én maradok így :D
16/f
nyuszit én sem szem emiatt, mert ugye egyszer még gyerekkoromba én is összekapcsoltam a cuki húsvéti nyuszival :D
Első voltam
azért ez olyan fura , szerintem is édesek a nyuszik, volt is sajátom egy ideig meg minden, de mégis a nyuszipörköltről az jut eszembe hogy finom! :D nemtudom, biztos bennem van a hiba....
meg úgy egyébként én is sajnálom az állatokat. nem azért mert ahhoz hogy tápláljon meg kell halnia, hanem azért AHOGYAN meg kell halnia. de szerintem azzal hogy valaki megtagadja a húst, ezt a gondot nem fogja megszüntetni.... sajnos.
Decadencia vigyázz a kolbásszal 3 év múlva, mert furcsán fog reagálni szervezeted, ha ennyi hús mentes év után eszel húst és pont kolbászt.
Amúgy figyeljétek meg sok kisbaba, kisgyerek nem szereti a húst csak mi felnőttek tukmáljuk rájuk. Én sem szeretem a húst kiskoromban falun ezen ment a cirkusz mert mi az, hogy a gyerek nem eszik disznóvágáskor meg egyáltalán húst.
Most a minimálisat eszem, de meg vagyok nélküle van rajta kívül sok finomság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!