H. Alihó, gombát sem evő vegák! Élesztős cuccokat, penészes sajtot se esztek?
Figyelt kérdés
Mivel én ovo-lakto vega létemre eszek gombát, nekem nincs gondom belőle.14/F2011. júl. 13. 21:27
1/12 A kérdező kommentje:
Viszont nem is növények, és nem minden vegetáriánus kajálja meg.
2011. júl. 13. 21:35
3/12 anonim válasza:
01:05: a Krisna tudatóak szerint a növény elfogyasztása is bűn. De általában gombát, hagymát és fokhagymát azért nem szoktak enni, mert befolyásolja a tudatállapotot.
4/12 anonim válasza:
Egyébként aki nem eszik gombát, az nyilván nem.
De nem csak a penészes sajtot nem. Sőt, a sajtok jó részét elvileg te sem eszed, mert állatból kivont oltóenzimekkel készül. (Pár napos szoptatós kisborjúkat vágnak le, és azok gyomrából vonják ki az oltóanyagot.)
5/12 anonim válasza:
Atyám, már a sajtnak is lelke van... :S
6/12 anonim válasza:
09:22: Mindennek van lelke. Még neked is, akárhogy próbálsz tőle megszabadulni.
7/12 doboszoli válasza:
Ma 8:32
Ugye ezt te sem gondolod komolyan a XXI. században?
8/12 A kérdező kommentje:
22 02 kössz az infót, de kíváncsi lennék, szerinted mi van a húsban, ami a tojásfehérjében vagy növényekben nincs meg:) a többieknem köszönöm
2011. júl. 14. 12:33
9/12 anonim válasza:
12:27: nem értem, mire gondolsz. Mit nem gondolok komolyan a XXI. században?
10/12 A kérdező kommentje:
"többieknek"
2011. júl. 14. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!