Akik azért vegák, mert sajnálják az állatot, hogyan reagálnak, ha kiderül, hogy a cseresznye, amit ettek, kukacos volt?
A cseresznyén látszik ha kukacos. Megvan rágva, kis lyuk van rajta.
A málna nagyobb gond...a belsejében egypár icipici bogár mindig van, amit még kiszedni se lehet.
Két lehetőség van:
- vagy egyáltalán nem esznek cseresznyét
- utólag kiderül róluk, hogy "zugevők"
Nekem részben az a problémám a húsevéssel, hogy sajnálom az állatokat. De igazából nem is a tény miatt, hogy megölik őket, hanem a nagyüzemi állattartás miatt. Elismerem, hogy az az élet rendje, hogy egyes élőlények megeszik a másikat, de pl. az egész életükben tojóketrecben sínylődő tyúkok nem férnek bele ebbe a rendbe. Az ilyen dolgokra mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy természetes.
A véletlenül megevett kukac belefér ebbe a rendbe. Persze sajnálom egy kicsit, de ez van. A róka által elkapott nyulat és a tigris által elkapott embert is sajnálom. Bár az utóbbit messze a legjobban, saját szubjektív helyzetemből adódóan, hiszen én is "fajtárs" vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!