Akik azért vegák, mert sajnálják az állatot, hogyan reagálnak, ha kiderül, hogy a cseresznye, amit ettek, kukacos volt?
Megköszönném, ha nem vitatkoznátok. Amúgy az utolsó előtti válaszolónak igazat adok.
Helyes út= hús is, zöldség is.
Kobold89:
Sajnálom, hogy így látod a dolgokat. A szén-dioxid szennyezés igen is valós probléma. Ha szoktál biciklizni, akkor tudhatod, milyen rossz forgalmasabb utakon a füstöt nyelni! Már szerencsére ólmot nem raknak a benzinbe, de ez még ma is problémákat okoz!
Én pedig 10 éve vagyok vega, szóval ne mondd, hogy tájékozatlan vagyok a témában!
Az élet lerövidítéséről pedig annyit, hogy nálam ez nem elsődleges szempont, de nem is igaz. Elég, ha a híres vegetáriánus emberek között szétnézel! Többségük szép kort megélt olyan időkben is, amikor a várható élettartam tíz évekkel rövidebb volt mint manapság!
Egyébként az embert is beleértve a mindenevő állatok többségében megtalálható a vegetarianizmusra való hajlam(a halaknál is)! Csak, hogy tudd, ez nem rendellenesség. (Egy macskánál az lenne, és volt is már rá példa...)
Van aki a húst szereti, van aki nem. Van aki hetero, van aki homo beállítottságú. Van aki Fideszes.
Nem kell ezen vitázni, cselekedjen mindenki belátása szerint.
Uff! Én beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!