Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Akik azért vegák, mert sajnálj...

Akik azért vegák, mert sajnálják az állatot, hogyan reagálnak, ha kiderül, hogy a cseresznye, amit ettek, kukacos volt?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 18:30
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Megköszönném, ha nem vitatkoznátok. Amúgy az utolsó előtti válaszolónak igazat adok.

Helyes út= hús is, zöldség is.

2011. jún. 20. 09:51
 22/28 anonim ***** válasza:

Kobold89:

Sajnálom, hogy így látod a dolgokat. A szén-dioxid szennyezés igen is valós probléma. Ha szoktál biciklizni, akkor tudhatod, milyen rossz forgalmasabb utakon a füstöt nyelni! Már szerencsére ólmot nem raknak a benzinbe, de ez még ma is problémákat okoz!

Én pedig 10 éve vagyok vega, szóval ne mondd, hogy tájékozatlan vagyok a témában!

2011. jún. 20. 11:04
 23/28 anonim ***** válasza:

Az élet lerövidítéséről pedig annyit, hogy nálam ez nem elsődleges szempont, de nem is igaz. Elég, ha a híres vegetáriánus emberek között szétnézel! Többségük szép kort megélt olyan időkben is, amikor a várható élettartam tíz évekkel rövidebb volt mint manapság!

Egyébként az embert is beleértve a mindenevő állatok többségében megtalálható a vegetarianizmusra való hajlam(a halaknál is)! Csak, hogy tudd, ez nem rendellenesség. (Egy macskánál az lenne, és volt is már rá példa...)

2011. jún. 20. 11:17
 24/28 anonim ***** válasza:
Nem eszem a cseresznyét!Nem azért mert sajnálom a kukacot,egyéként se szeretem!A cseresznye,meggy,ananász,sárgadinnye,szilva nállam szóba se jöhet!!!Gyűlölöm!!!!!!
2011. jún. 21. 17:00
 25/28 doboszoli ***** válasza:

Van aki a húst szereti, van aki nem. Van aki hetero, van aki homo beállítottságú. Van aki Fideszes.

Nem kell ezen vitázni, cselekedjen mindenki belátása szerint.

Uff! Én beszéltem.

2011. jún. 21. 20:17
 26/28 anonim ***** válasza:
28%
Én nem vagyok vega, és nem is sajnálom a kukacot. Minek mászkál bele a kajámba? :D Jó, persze egy kicsit sajnálom, De az ő hibája hogy megettem. Egyébként pedig szerintem ez az egész vega dolog hülyeség. Ja, és Mick Jagger is elég szép korban van...
2011. jún. 22. 10:50
 27/28 anonim válasza:
Sajnos a neved nem írja ki! De tudhatnád hogy az autók főleg nem széndioxidot hanem szénmonoxidot bocsájtanak ki vagyis tökéletlen égés megy végbe a széndioxid kibocsájtás pedig az ipar műve és a növényeknek szükségük van széndioxidra ami minél több annál jobb a növénynek! Persze van egy határ de ott még bőven nem tartunk! az meg hogy 10 éve vagy vega nem jelent semmit! Én 13 éve járok iskolába mégsem emlékszem vagy tanultam meg mindent szóval ha sejt szinten el tudod magyarázni hogy mi lesz a szervezeteddel ha nem kap állati fehérjét akkor elhiszem hogy mindent tudsz!
2011. jún. 25. 11:22
 28/28 anonim ***** válasza:
Kobold89: vegetáriánus vagyok, nem orvos vagy dietetikus. Nem ismerem a szervezet minden egyes folyamatát. Biztosíthatlak róla, hogy jut állati fehérjéhez a szervezetem, hiszen tejet és tojást fogyasztok. Másrészről, a legtöbb dietetikus szervezet álláspontja szerint lehet élni állati fehérje nélkül, tejfogyasztás mellett pedig nem is növekszik a hiánybetegségek kockázata!
2011. jún. 25. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!