Akik azért vegák, mert sajnálják az állatot, hogyan reagálnak, ha kiderül, hogy a cseresznye, amit ettek, kukacos volt?
Azért azt hozzátenném, hogy én nem szarom le, ha véletlenül rálépek egy bogárra, vagy ha véletlenül megeszek egy kukacot. De azon túl, hogy belátom, ezzel ártok másnak nem tudok többet tenni, hiszen amúgy sem szándékosan tettem.
F/18
Én a növényeket is védem.
Ha van egy kis eszed, rájössz: az állatok növényt esznek, méghozzá akár olyan mennyiségben, hogy az egy embernek is elég lenne. (Ez függ az állattól is, de mondjuk egy disznó vagy egy marha elég sokat eszik, a kisebb testűekből viszont több fogy) Tehát ha ezeket az állatokat felneveled és megeszed, azzal növények sokaságának okozod a pusztulását. Emellett a sok éhező ember halálát és szenvedését is közvetve Te okozod. Plusz a környezet szennyezését(az élelmiszeripar okozza a széndioxid-kibocsájtás legnagyobb részét!). Gondolj bele: a te ételed létrehozásához akkora földterület kell, hogy Magyarország nem is elég. Ráadásul olyan növénnyel kell etetni az állatot, ami miatt sem ő sem a húsa nem lesz egészséges. Dél-Amerikából hozzák ezertonna számra a szóját, hogy te húst ehess. Ott ezért éheznek az emberek, és az esőerdőt is azért vágják ki, hogy több szójaföldjük lehessen.
És ezek mellett a tények mellett vetik a szememre a húsevők, hogy szennyezem a környezetet azzal, ha szóját fogyasztok, holott én magyar, génmódosítás mentes, bio szóját eszem csak. Míg ők eszik az állatot, amit kb 10-szer annyi szójával etetnek, mint amennyit én megeszek, ráadásul az ő ételük kb 20 százaléka szintén szója(felhígítják a húst).
Hurrá, tanuljunk meg fotoszintetizálni!!!
:-)))
Először is! Kedves szójás idióta!
Már bocsánat hogy ezt a szót használom de kérlek hogy nézz körül először a világban mielőtt hülyeségeket beszélsz és rájössz, hogy az éhezésnek számtalan más nyomósabb indoka van mint az, hogy Magyarországnak szóját kell termeszteni Dél-Amerikában A másik a szén-dioxid kibocsájtást hagyjuk a fenébe mert az csak egy riogatása az embriségnek és ha valós probléma is lenne számtalan több baja van az emberiségnek mint a globális felmelegedés de hangsúlyozom ez mint probléma NEM LÉTEZIK!!!!! Mint folyamat igen de ezt most nem fejteném ki nem ez a kérdés. A kérdésre válaszolva: Azok a vegea emberek akik azért nem esznek húst mert sajnálják az állatokat meglepődnének hogy mi mindent esznek meg amiben nem is hinnék hogy állati származék van Pl: sok ember szereti a gumi cukrot viszont azt kevesen tudják, hogy az egyik legfontosabb hozzávalója a zselatin az marhacsontból készül. Szóval tapasztalatom szerint ezek az emberek eléggé tájékozatlanok ezen a téren mert csak a szándék van meg bennük a vegásodásra és ebből komoly bajuk is szokott származni mert az állati fehérjét elég nehéz pótolni és mivel az ember nem kifejezetten növényevésre "szakosodott" ezek az emberek általában évekkel rövidítik meg az életüket(sajnálom ha egyesek most tudják meg) ugyanis a sejtjeid a lipid és fehérje alapú részeiket ahhoz hogy 100%-sak legyenek CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ÁLLATI FEHÉRJÉKBŐL ÉS ZSÍROKBÓL tudja felépíteni. Bárki támadna ezért előbb nézzen utána hogy tényleg így van e? Szóval tapasztalatom szerint ezek az emberek elég tájékozatlanok és ha fel lennének világosítva hogy mi minden olyan dolgot esznek meg amiben állati származék van a legkisebb gondjuk az lenne ha kukac volt a cseresznyében:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!