Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » A Vegák miért ennyire fanatiku...

A Vegák miért ennyire fanatikusak?

Figyelt kérdés

Olvastam a "miért NEM vagy vegetáriánus?" című kérdés kommentjeit, és azt kellett tapasztalnom, h a vegák "kicsit csőlátásúak". Csak az ő életmódjuk, hozzáállásuk "tökéletes". A húsevők: barbárok, gyilkosok, szadisták, stb.

Miért nem tartják tiszteletben a mi/húsevők/ táplálkozási stílusunkat?/Én sem bántom őket mert szójasz*rt esznek:). Szívük joga./

2011. jan. 22. 19:08
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

"Japánban még a legnépszerűbb édességek is szójababból készülnek"

Az azuki bab nem szója. (ez az a püré, amit az édességekbe tesznek) Amúgy szeretem a szójaszószt, a mochit (ebben van azuki bab), a pirított szóját és a tofut is.

Egy mindenevő

2011. jan. 23. 20:27
 12/33 anonim ***** válasza:
Én meg azt tapasztaltam, hogy a húsevők csőlátásúak, de nagyon... amúgy meg te is azt írod rögtön, hogy "szójaszart" eszünk, mi ez ha nem bántás?
2011. jan. 27. 09:13
 13/33 anonim ***** válasza:

Én meg azt tapasztaltam, hogy mindkét táborban vannak csőlátásúak. Miért olyan nehéz elfogadni, hogy nem vagyunk egyformák?

Azuki Bab

2011. jan. 27. 09:24
 14/33 Nigra válasza:
Bocsi elore, nincs most ekezetem. En is vega vagyok bar en sem a sajnalom az allatokat, sem hus az karos csoportba nem tartozom. Miota az eszemet tudom imadtam a hust, csak furcsa volt, hogy mindig rosszul leszek tole. Emiatt meg is undorodtam tole, evekig nem husoztam. Amikor terhes lettem elkezdtem megint hust enni, mert ugye a gyerekert mindent, de folytatodtak a rosszulletek a hustol. Egy vervizsgalatkor derult ki, hogy minden ok nelkul immunis vagyok a hepatitisre. Elkuldtek meg egy vizsgalatra, kiderult, hogy mas a majenzimem...nem birom lebontani. Azota vagyok lakto-ovo vega. Cserebe nem leszek hepatitiszes, es le tudom bontani a pet-bol kioldodo muanyagot. :)
2011. jan. 31. 19:33
 15/33 anonim ***** válasza:
Nekem azokkal a vegákkal semmi bajom, akik valami betegség vagy ilyesmi miatt azok. Csak akik a bűnös életről szövegelnek, őket nem szeretem.
2011. jan. 31. 20:04
 16/33 Nigra válasza:
az elet bunos elegge. mit szamit meg melle hogy hus vagy nem hus. bar en teny hogy jobban erzem magam miota nem eszek hust, de sztem senki nem lenne jol ha lebontatlan izek keringenenek benne XD mindenki egye azt ami neki EGYEDILEG megfelelo :)
2011. jan. 31. 20:44
 17/33 anonim ***** válasza:

Nigra: ez tényleg komoly??? :-O

Na ilyet se hallottam még...

És sokkal logikusabb indok, mint a gyilkosság-barbárság duma...

2011. febr. 2. 10:20
 18/33 Nigra válasza:
Igen kedves utolsó, komoly. :) Így alakult. Mutáns vagyok XD De nekem azokkal sincs bajom akik szerint a húsevés gyilkosság, csak azokkal akik mindenáron az ő igazukat istenítik és ha bárki húst mer enni az pokolra fog jutni XD
2011. febr. 2. 10:59
 19/33 anonim ***** válasza:

Szerintem ha fanatikusok, akkor azért azok, mert a vegetáriánus "szembe megy az árral". Ehhez erős egyéniség, erős elkötelezettség kell.

Különben kicsit nézd át a kérdéseket itt. A vegetáriánus kérdések tele vannak a húsevők bejegyzéseivel, hogy ilyen meg olyan idióták azok, akik nem esznek húst. Holott senki nem kérdezte őket. De, amikor a pacal meg a marhapörkölt receptje iránt érdeklődnek, akkor valahogy a vegetáriánusok mindig kibírják, hogy nem írogassanak oda. Ez talán elgondolkoztató, nem?

2011. febr. 2. 11:59
 20/33 Nigra válasza:
Hát nem feltétlenül kell erős egyéniség az árral szembe menéshez...sok esetben elég hozzá egy hatalmas adag hülyeség is XD
2011. febr. 2. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!