Rizs, mandula vagy kókusztej íze hasonlít legjobban az igazi tejhez?
Figyelt kérdés
Kávéhoz, spenóthoz és tésztaszószhoz szeretném használni.nov. 26. 09:57
31/52 A kérdező kommentje:
Jajj ne is mondjátok, nálam elfogyna ha ihatnám. ;(
nov. 27. 14:25
32/52 Gál Gábor 2024 válasza:
ma 11:30
Nálunk feleségem olvasta valahol, hogy a tej nem egészséges, ezért próbálgattuk végig az összes alternatívát, de nem laktózérzékeny vagy valami.
33/52 anonim válasza:
#30: az is rám tud romlani.... Hozzám legközelebb diszkonterek vannak (Lidl, penny), nem árulnak fél literest. Emiatt meg ritkán megyek el egy messzebbibe
34/52 A kérdező kommentje:
"Tej nem egészséges" érdemes elolvasni mennyi adalákanyag van egy ilyen műtejben. ;)
nov. 27. 18:22
35/52 Gál Gábor 2024 válasza:
ma 18:22
Nekem mindegy, én feketén iszom a kávét és cukor nélkül :)
36/52 anonim válasza:
Igazából nincs benne annyi minden. Víz, a kérdéses gabona vagy mag, olaj, só, sokszor valami sűrítőanyag (de nem mindegyikben, általában carragén vagy xanthán), esetleg kalcium. Néhányban cukor is van, de azokat mindig kerülöm. Ez mind természetes anyag, a bio verzióban is van (bár azokban kevésbé gyakori a sürítőanyag, olyan híg, mint a víz). Nem reklámozni akarom, de azért nem ördögi. Nem hiszem, hogy egészségesebb a tejnél, azt a reklámfogást nem is értem, és a környezetnek sem jobb.
37/52 A kérdező kommentje:
Kétlem, hogy ebben bármilyen érdembeli tápanyag lenne. Se kinézetre se ízre nem hasonlít semmilyen élelemforrásra. Jót nevettem mikor kitöltöttem a pohárba kóstolásra. Mint a felmosóvíz :D
nov. 28. 00:35
38/52 anonim válasza:
Milyen adalékanyag? Ami pl nekem van itthon, annak az összetevői: “ víz, 10% teljes kiőrlésű ZAB, napraforgóolaj, 0,7% borsófehérje, tengeri só”, ebben mi a mű vagy ijesztő?
A túlnyomó többség nem a tápanyagtartalom miatt rak tejet a kávéba.
39/52 A kérdező kommentje:
Az enyémben jóval több adalékanyag van. Itt nem a kabéról van szó hanem a tejfogyasztásról. De mint írtam felesleges velemenykülönbségek miatt összeveszni. Igya akinek ízlik. Van aki a sárgaborsó főzeleket is szereti. :D Nekem nem fáj amíg nem kell megennem.
nov. 28. 09:00
40/52 anonim válasza:
Legközelebb olvasd ki a hátulját a boltban, és olyat vegyél, amiben nincs benne egy fél élelmiszerkémia labor. Ez nem a műfaj hibája. Tényleg nem úgy néz ki mint a tej, nem is olyan az íze, de én azért örülök neki, hogy van és nem aranyárban. Ha ennyire ellene vagy, akkor meg bírd ki, hogy nem fogyasztasz tejet semmilyen formában, amikor fogászatra mész, vagy más miatt nem szabad. Egy pár napig kibírod tejeskávé nélkül is, ha meg nem, tegyél bele complettát (vagy mittudomén most hogy hívják, por állagú cucc tej helyett a kávéba, a boltban a kávék mellett szokott lenni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!