Rizs, mandula vagy kókusztej íze hasonlít legjobban az igazi tejhez?
Köszönöm mindenkinek a segítséget egy cukromentes manulatejet választottam. Majd reggel kiderül milyen lesz. :)
Baristat is találtam a boltban de sajnos abban volt hozzáadott cukor és pont kétszer annyiba került volna mint az enyém és még kisebb is volt a doboza.
"A három közül a rizs a legjobb, a többinek túl erős íze van.
Egyébként zab vagy borsó, ami a leginkább semleges ízű."
Nekem pl kell a zsírtartalom is, mert különben a kávé kikezdi a gyomromat. A rizs tej baromi híg, nekem nem elég a kávéhoz.
Viszont a mandula és a kókusz íze nekem illik hozzá, ilyen szirupokat is lehet kapni. Nekem még plusz is, hogy van egy kis íz, de nem tömény cukor.
Ízlés kérdése.
tegnap 16:39
Mandulaízű lesz, az meg már nem kávé.
Miért lenne mandulaízű? Még magában se az, nem hogy ha belefőzöd valamibe…. 😃
Amúgy meg miért ne lenne kávé attól, ha kicsit mandulaízű? Nekem mogyorós kávé van itthon. 🤷♀️
ma 06:45
Nekem nagyon erősen érződik a mandula íze a mandulatejben, ezért nem javasoltam.
Ami a másik kérdést illeti, kávésznob vagyok, nekem csak az üres kávé a kávé :D
Gábor:
Egyébként meg ez olyan mint a bor, a kávéknak is van egy íz profilja, ami vagy megy hozzá, vagy nem. Vegyél másik kávét 😉
Van egy egész íz csoport, ami kivállóan illik, eleve úgy jellemzik, hogy mandula aromája van a kávénak is.
Aki igazi sznob, az egyébként nem feltétlen csak magában kóstolgatja a bort se, a sommelier szakma egy fontos része, hogy mivel párosítsuk. Ilyen kávénál is van, egy tapasztalt kávés tudja milyen süti meg tej illik hozzá, mi hozza ki az aromákat.
Nincs mandulaíze. Pont olyan a kinézete meg az íze is amikor gyógyfogport keverek vízbe.
Magában nem finom. A kavénak is egész meghatározhatatlan íze lett tőle. Mindegy most már ez van, nem veszek másikat.
Azt viszont komolyan nem értem, hogy aki nincs rászorulva az egeszsége miatt miért vesz ilyesmit.
Ne veszettek össze mindenkinek más az ízlése. És mégegszer köszi a válaszokat.
Amúgy ez az, árulhatnának fél literest tejből (tehéntejből meg növényi tejekből is), nálunk is nagyon ritka hogy elfogyjon egy egész liter :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!