Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Rizs, mandula vagy kókusztej...

Rizs, mandula vagy kókusztej íze hasonlít legjobban az igazi tejhez?

Figyelt kérdés
Kávéhoz, spenóthoz és tésztaszószhoz szeretném használni.

nov. 26. 09:57
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
Sajnos magaban a kávé sem az igazi. Most befektetek egy doboznyira nem fogom sajnálni magamtól ebben a sanyarú helyzetben. :) Egy hét múlva már csak meggyógyul a fogam helye..
nov. 26. 10:39
 12/52 anonim ***** válasza:
85%
Zabtejet simán kapsz bármely nagyobb supermarketben.
nov. 26. 11:03
 13/52 anonim ***** válasza:
85%

Meg mellette dm / rossmannban is tök jó választék van. :)

(Lehet hogy müllerben is, azt nem tudom, oda nem járok)

nov. 26. 11:06
 14/52 anonim ***** válasza:
81%
Ha attól tartassz szétválik, akkor vegyél barizsta verziót, az erre van. Én az Aldiban láttam pont most.
nov. 26. 11:08
 15/52 A kérdező kommentje:
Nálunk spar van meg cba. A sparban amit írtam az volt. Ma megnézem a cbat. Most nem vagyok abban az állapotban, hogy messzebbre elmászkáljak érte. :(
nov. 26. 11:12
 16/52 anonim ***** válasza:
100%
Sparban pedig szokott lenni választék bőven.
nov. 26. 11:24
 17/52 anonim ***** válasza:
87%

Anyukám a "not milk" nevűt itta a tejeskávéba, amikor fogászati kezelés miatt tilos volt a tej. Azt hiszem, az zabból van.

Én más okok miatt iszom növényi tejet a rendes helyett, nekem a mandula és a zab vált be, de én teázom, nem kávézom. Illetve zabkása formában szoktam még fogyasztani, abba értelem szerűen a zab a legjobb.

Főzéssel óvatosan, egyszer tettem zabitalt a krumplipürébe, nem volt jó ötlet (édes lett tőle , pedig direkt a cukor nélkülit vettem). Illetve nekem nem kötött meg a puding, ilyen takony állagú maradt (azt rizsitallal csináltam, azt hiszem).

nov. 26. 12:03
 18/52 A kérdező kommentje:
16 ez egy kicsi spar. Ennek ellenére volt többféle márka de csak mandula, rizs, meg kókusz.
nov. 26. 13:35
 19/52 anonim ***** válasza:
100%
Abból én a mandulát venném, de te tudod szereted-e azt az ízt.
nov. 26. 14:24
 20/52 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
85%

A három közül a rizs a legjobb, a többinek túl erős íze van.

Egyébként zab vagy borsó, ami a leginkább semleges ízű.

Csak a kávéról tudok nyilatkozni, nem tudom, hogy ezek hogy működnek együtt ételekkel.

nov. 26. 14:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!