Rizs, mandula vagy kókusztej íze hasonlít legjobban az igazi tejhez?
#12
Meg mellette dm / rossmannban is tök jó választék van. :)
(Lehet hogy müllerben is, azt nem tudom, oda nem járok)
Anyukám a "not milk" nevűt itta a tejeskávéba, amikor fogászati kezelés miatt tilos volt a tej. Azt hiszem, az zabból van.
Én más okok miatt iszom növényi tejet a rendes helyett, nekem a mandula és a zab vált be, de én teázom, nem kávézom. Illetve zabkása formában szoktam még fogyasztani, abba értelem szerűen a zab a legjobb.
Főzéssel óvatosan, egyszer tettem zabitalt a krumplipürébe, nem volt jó ötlet (édes lett tőle , pedig direkt a cukor nélkülit vettem). Illetve nekem nem kötött meg a puding, ilyen takony állagú maradt (azt rizsitallal csináltam, azt hiszem).
A három közül a rizs a legjobb, a többinek túl erős íze van.
Egyébként zab vagy borsó, ami a leginkább semleges ízű.
Csak a kávéról tudok nyilatkozni, nem tudom, hogy ezek hogy működnek együtt ételekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!