Ha vki enne vegán bolognai spagettihez hasonlító kaját, de nem bírja a hagymaféléket (lila, vörös , póré, stb) és a fokhagymát, mit javasoltok neki vmi hasonlót?
Igazából a spagetti sem spagetti lenne, hanem üvegtészta, szóval nyugodtan vonatkoztassatok el és engedjétek szabadjára a fantáziátokat. :)
De hagyma és fokhagyma sajnos nem lehet benne, tehát ezt légy szíves figyelembe venni.
És csak vegán készítmény jöhet szóba.
#9. Köszönöm szépen!
#10. Az emésztőrendszerem nem bírja.
Aham, a medvehagyma nekem is eszembe jutott. Gondolod, hogy az jó lenne?
Hamis bologna-i ragu és hamis rakott kel paprikás szárított hagymával készül. Ha nem lehet hagyma, akkor az nem bologna-i ragu és csak sima paradicsomszósz.
Egyébként én egyáltalán nem dolgozok hagymával és alternatív módon gulyáskrémet használok mindenhez. Lehet fokhagymakrémet is használni, egy ideig használtam azt is, de a gulyáskrémben minden van. Csak kis darabok hiányából ismerik fel, hogy nem is használok hagymát. :-)
35/F
Egyébként jut eszembe: én szoktam készíteni sima szószos tésztát répával. A répa megpirul a mártás főzésével. :-) Bármilyen zöldséget lehet még hozzá tenni. Eleve kéne fehérrépa, de mostanában kihagyom.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!