Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell csinálni a paprikás...

Hogy kell csinálni a paprikás szeletet, amit a menzán adtak (Nem tudom, van-e még), főzelékekhez? Az íze a pörkölthöz hasonlított, de a szaft jó sűrű volt.

Figyelt kérdés
2022. okt. 6. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A pörkölt szaftja is jó sürü, ha nem öntesz bele sok vizet.

Egyszerüen olajon megpirítod a hagymát, ráteszed a paprikát meg a húst, összekevered és kevés vizet öntve alá (ha kell pótolva) kis lángon puhára párolod.

2022. okt. 6. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Paprikadarabok nem voltak benne? Ha voltak, akkor az valószínűleg egy lecsósszelet lehetett.
2022. okt. 6. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg. [link]
2022. okt. 6. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor liszttel és tejföllel behabarták, vastagon belekevertek a pirospaprikat, és amiatt volt sűrű a szaft a menzán.
2022. okt. 6. 19:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

igen-igen, a paprikás szelet tkp. a pörköltszaft lisztes-tejfölösen besűrítve.


[link]

2022. okt. 6. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!