Hogy kell csinálni a paprikás szeletet, amit a menzán adtak (Nem tudom, van-e még), főzelékekhez? Az íze a pörkölthöz hasonlított, de a szaft jó sűrű volt.
Figyelt kérdés
2022. okt. 6. 18:12
1/5 anonim válasza:
A pörkölt szaftja is jó sürü, ha nem öntesz bele sok vizet.
Egyszerüen olajon megpirítod a hagymát, ráteszed a paprikát meg a húst, összekevered és kevés vizet öntve alá (ha kell pótolva) kis lángon puhára párolod.
2/5 anonim válasza:
Paprikadarabok nem voltak benne? Ha voltak, akkor az valószínűleg egy lecsósszelet lehetett.
4/5 anonim válasza:
Sokszor liszttel és tejföllel behabarták, vastagon belekevertek a pirospaprikat, és amiatt volt sűrű a szaft a menzán.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!