Kérdezd meg őket, a mi válaszunk ezt nem befolyásolja. Én személy szerint nem szeretem, de ők attól még lehet, hogy igen.
2022. márc. 10. 04:50
2/30 anonim válasza:
Szemely szerint én imadom, de ez nem egy vendegvaro etel... Ha már meghívást valakit fektessük egy picit több energiát az ételbe
2022. márc. 10. 06:16
3/30 anonim válasza:
Ha ennyire válogatósak, akkor inkább csinálj pörköltes krumplit. Az talán egy fokkal jobb mint a sima paprikáskrumpli.
2022. márc. 10. 06:55
4/30 anonim válasza:
Az erős túlzás, hogy szeretem, de egyszer-egyszer megeszem. Ha van hozzá rántotta, párolt zöldborsó és sült hús, akkor viszont már bőven jó kategória.
2022. márc. 10. 07:43
5/30 anonim válasza:
Szeretem!
Igaz én picit felturbózom Gyulai kolbásszal, nokedlivel. Picit lecsós alap alá. Sok hagyma egy zöldpaprika, paradicsom lepárolva erre jön a többi cucc és a végén szaggatok bele nokedlit.
2022. márc. 10. 08:15
6/30 anonim válasza:
Én ha vendégeket vàrnék nem ilyen ételt készítenék mert túl egyszerű.
Szeretem a paprikàst és fel is lehet túrbózni akàr.
2022. márc. 10. 08:26
7/30 anonim válasza:
6. A rántott hús miért tartod elegánsabb ételnek?
2022. márc. 10. 08:31
8/30 anonim válasza:
Nem 6. vagyok ugyan, de nyilvánvalóan azért megfelelőbb a rántott hús, mert húsétel és "rendes" főfogásnak számít. A paprikás krumpli egy kimondottan olcsó étel, hovegi, nincs itthon semmi napokra, vendegvarasra nem való.
2022. márc. 10. 08:33
9/30 anonim válasza:
Paprikás krumplit vendégeknek adni elég rossz ötlet, ez tipikus "olcsó kaja", amit otthon esznek, ha nem akarnak soakt költeni, de vendégeknek egyáltalán nem való.
A 6-os meg a tipikus 100 évvel ezelöttröl itt maradt valaki, akinek ennyi az összes tudása - szóval ezzel sem kellene magad égetni.
Amit nem írtál, a vendégeid általában miket szokta enni, pontosabban mik azok, amiket nem esznek meg - egyes zöldségfélék, hús, tejtermék, stb -, mert akkor lehet jobban tippeket adni.
2022. márc. 10. 08:35
10/30 anonim válasza:
#8 ha nem csak krumpli van benne, azért nem kimondottan hóvégi étel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!