Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki szereti a paprikás krumplit?

Ki szereti a paprikás krumplit?

Figyelt kérdés
Holnap vendégeim lesznek és elég válogatósak, ezért gondoltam megkérdezem van-e itt olyan, aki nem szereti?

2022. márc. 10. 02:43
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%
Misi, pár virsli vagy egy szál kolbász bele nem is teszi ünnepi vagy drága étellé
2022. márc. 10. 08:37
 12/30 anonim ***** válasza:
90%
Az igaz! De én nem kimondottan hóvégi ételnek gondolom. Legalábbis nálam nem az. Sőt! Ma főzök is!
2022. márc. 10. 08:42
 13/30 anonim ***** válasza:
43%
10. Ez én is pontosan ugyanígy gondolom, hiszen a szegényeknek talán még párizsira sem futja.
2022. márc. 10. 08:48
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem futja parizsirq sem, akkor nem hívok vendégeket ebedre/vacsorára. A paprikaskrumpli tovabbra sem egy drága étel
2022. márc. 10. 08:50
 15/30 anonim ***** válasza:
61%
14. Ebben azért nem lennék olyan biztos, hiszen a szegénység nem=az antiszociális életmóddal. Szóval, egy szegény embernek is lehetnek szerettei, akikkel néha összejárhatnak.
2022. márc. 10. 08:56
 16/30 anonim ***** válasza:
83%

15!

Valóban, de ha nincs miből, akkor továbbra se hívja meg őket az ember ebédre.

2022. márc. 10. 08:59
 17/30 anonim ***** válasza:
38%
16. A családtagjait sem?
2022. márc. 10. 09:03
 18/30 anonim ***** válasza:
87%

17!

Nyilván nem q csaladtqgjairol van szó, hiszen azokat csak ismeri annyira, hogy tudja szeretik e q paprikaskrumplit, bakker.

2022. márc. 10. 09:05
 19/30 Andizsuzsi ***** válasza:
44%

"A paprikaskrumpli tovabbra sem egy drága étel"

Nem. De én ha vendégeket várok, nem magamutogatni akarok.

Mivel semmit nem tudunk arról, hogy kérdező kit és milyen okból lát vendégül, nem lehet a kérdésben állástfoglalni.

Én szeretem a paprikáskrumplit, sült tojással és párolt káposztával különösen.

2022. márc. 10. 09:39
 20/30 anonim ***** válasza:
84%

Andizsuzsi!

Az mitől magamutogatas, hogy nem paprikaskrumplit készít a vendegeinek? Én ha vendégeket várok, akkor készülök rájuk és megtisztelem őket. Tehát nem macinaciban fogadom őket, nem műanyag pohárba kapnak inni és nem paprikaskrumplit készítek nekik. Mondjuk én eleve olyat hívok meg, akit ismerek és akiről tudom,hogy mit szeret. Ha pedig tudom, akkor azt készítem. Így pl a legjobb barátnőmet én lencsefozelekkel várnám, mert tudom, hogy imádja azt, amit én készítek, anyosomnak lasagne-t tálalnék fel, mert neki meg az a kedvence, a nagynénémnek meg a férjének meg valami új különleges recepttel kedveskednek, mert ők meg azt szeretik ha meglepem őket.

Az általad idézett komment pedig konkrétan válasz volt egy másik hozzaszolonak. Szeretnél megvalamibe belekotni esetleg?

2022. márc. 10. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!