Ki szereti a paprikás krumplit?
15!
Valóban, de ha nincs miből, akkor továbbra se hívja meg őket az ember ebédre.
17!
Nyilván nem q csaladtqgjairol van szó, hiszen azokat csak ismeri annyira, hogy tudja szeretik e q paprikaskrumplit, bakker.
"A paprikaskrumpli tovabbra sem egy drága étel"
Nem. De én ha vendégeket várok, nem magamutogatni akarok.
Mivel semmit nem tudunk arról, hogy kérdező kit és milyen okból lát vendégül, nem lehet a kérdésben állástfoglalni.
Én szeretem a paprikáskrumplit, sült tojással és párolt káposztával különösen.
Andizsuzsi!
Az mitől magamutogatas, hogy nem paprikaskrumplit készít a vendegeinek? Én ha vendégeket várok, akkor készülök rájuk és megtisztelem őket. Tehát nem macinaciban fogadom őket, nem műanyag pohárba kapnak inni és nem paprikaskrumplit készítek nekik. Mondjuk én eleve olyat hívok meg, akit ismerek és akiről tudom,hogy mit szeret. Ha pedig tudom, akkor azt készítem. Így pl a legjobb barátnőmet én lencsefozelekkel várnám, mert tudom, hogy imádja azt, amit én készítek, anyosomnak lasagne-t tálalnék fel, mert neki meg az a kedvence, a nagynénémnek meg a férjének meg valami új különleges recepttel kedveskednek, mert ők meg azt szeretik ha meglepem őket.
Az általad idézett komment pedig konkrétan válasz volt egy másik hozzaszolonak. Szeretnél megvalamibe belekotni esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!