Veganok, ti mit esztek egy hosszu bulis Ejszaka utan amikor hajnalban mindenki osszeul még a Mekiben, a toroknel?
Figyelt kérdés
Adott egy langyos nyari pesti ejszaka, buki, tanc, alkohol... Hajnalban haza fele indultok a haverokkal.
De ti olyankor mit esztek ha a legtobben egy Gyrost es mas zsiros jozanito kajakat esznek?
2023. ápr. 15. 20:02
11/30 madi111 válasza:
A töröknél van falafel, a mekiben meg sült krumpli.
13/30 anonim válasza:
Falafel, sült krumpli, almás pite. Burger kingben van vega burger, bár úgy tudom, a szósz nem vegán, de azt ki lehet hagyni.
14/30 anonim válasza:
10: csak éppen senkit nem érdekel. Nem kötelező ám egy vegán kérdés alá baromságokat írni, bár tudom hogy a hatalmas alfahím húszabálók ezt kötelességüknek érzik. A kérdésben szereplő mondatra keresi a választ a krédező.
15/30 anonim válasza:
Vegán? Mit mondjon egy gluténérzékeny, mert ő még "vegán pizzát" sem ehet :D
16/30 anonim válasza:
#1es vagyok. Összehordtak itt minden hülyeséget a kérdés alatt és még én lettem lepontozva. Fogalmam sincs mi rosszat, vagy haszontalant írtam. Bármennyire hihetetlen én vagyok az a csaj aki még a mekibe és kfcbe is ételest visz, mikor a barátaival elmegy kajálni.
17/30 anonim válasza:
14: nagyon szánalmas, hogy ismeretlenekre vetíted ki a neten névtelenül a frusztracióidat. Annyira beteg vagy, hogy mindenhol húst meg nagy fa.szikat látsz, mert kb pont ez a kettő hiányzik neked. Fogalmad se lehet se a genderemről, se az étkezésemről.
És először törődjön a maga dolgával egy olyan, aki láthatóan magának is hazudik, nem érzi jól magát a bőrében, ezért keres paranoid módon ott is ellenfelet, ahol nincs.
Úgy válaszoló egy kérdésre, ahogy akarok. Közöd zéró.
18/30 anonim válasza:
A mekis sült krumpli nem vegan (marhazsírban sütik)
19/30 anonim válasza:
Magyarországon vegán, itt sosem használtak lard (ha jól rémlik ez a neve) összetevőt a kezdetektől.
20/30 anonim válasza:
Tallow (marhafaggyú) és használtak mindenhol. Pl pont Indiában évtizedekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!