A piacon kapható elektromos orrszívók közül tudtok ajánlani normálisat? Orrsziporszit egyelőre nem akarok venni, mert nem akarok hajnalban is porszívózni, hogy a gyerek meg mindenki más szívbajt kapjon egy orrszívástól.
Pedig, az orrsziporszi a leghatásosabb.
A többi, kutyafülét sem ér.
Nezd meg hanyan elegedettek vele. Jah es ezzel egyidoben vettem egy Braun elemeset, baromira nem sziv elegge, ahhoz kepest valoban a porszivo jobb.
Mezei náthára, enyhe náthára, vagy, csak bukás miatt, bármelyik megteszi.
Ha allergia miatt van szükség rá, vagy komolyabb miatt, akkor orrszi-porszi a legjobb választás, vagy olyan termék, ami gyógyászati segédeszközben is kapható, vagy esetleg kombinált inhalátorral.
Mi is próbáltuk a Nosibootól kezdve a Pesztonkán át, mindet, mert én sem akartam a porszívósat. De rá kellett jönnöm, hogy a gyereknek az a legjobb. A többiek, repültek a kukába.
Évek óta orrsziporszit használunk. Panelban mégpedig. Betegség esetén átlag 2 óránként!
Olyankor szólunk a szomszédoknak, hogy bocsi, de beteg a gyerek.. Csak az a baj, hogy szeptember óta 2 hetente beteg...
De ha nem szívom le, akkor kórház a vége, sajnos.
Az én lányom most 4.5 éves. Én úgy vettem észre, hogy nem az orrsziporszi ellen tiltakozik, ha tiltakozik.
Maga a procedúra sokkal taszítóbb számára. (lefogás, Sterimarral befújás..).
Mára elértük azt, hogy ő maga szól, és ő rakja össze. 4.5 évesen.
Én nem látok benne semmi károsat vagy mumust. Szükséges rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!