Milyen elektromos orrszívót tudtok ajánlani?
Tudom, porszívós a legjobb, használjuk is alkalmanként. Van egy régi tipusú kézi is, ugye az mélyről kb semmit nem szív, de 2 éves, erőtlenül fúj, ha akar, de inkább nem is próbálja, ilyenkor gyorsan a kis kézit bevetem, attól nem őrjöng, és a nagyja kijön amit amúgy arcára kenne. Na ennél egy fokkal hatékonyabbat szeretnék, ami elektromos, kicsi, nem zúg hangosan, és csinál is valamit. Nekem a kézi is működik, szerintem akinek nem az lehet rosszul használja, nekem is sokadjára sikerült megfelelően használni. De mivel ő magának is dugdossa az orrához, valami olyan kellene ami ő is játékosan megfog és nem ijed meg tőle, mint a porszívótól. Ő ugye nem tudja összenyomni ezt a műanyagot. Nyilván reggel este porszívózunk, de egész nap lelkileg kikészíteni sem szeretném szegényt.
7-15 ezer közt látok ilyen kis kézi elemes-aksisokat, azokkal van valakinek tapasztalata?
Van Nosiboo-nk. 1, nem csendes. Alig halkabb mint a porszívónk. Szerintem a "silent" típusoknál biztos hangosabb.
2, alig szív valamit a porszívóshoz (Arianna Bébi zsepi) képest és nagyon pici a "tartály", sokszor a csőbe landol a cucc.
Egyetlen előnye: elfér az éjjeliszekrényen, gyorsabb így bevetni mint a porszívóst.
De csak a 8 hónaposnál használjuk, mert a 4 évesnél (aki egyébként nyilván tud orrot fújni, de durva betegségnél nem elég) kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!