Kell attól féljek hogy bánt a szobatársam esetleg kinyir? Labiliséjjel sose alszik csak hajnalban . A koliban most kevesen vagyunk mert szünet van. Pszichésen beteg. Halucinál hogy őt figyelik mindenki benne van biztonsági őrök stb
Úristen .
(kinyírni nemhiszem hogy kifog )
A helyedben már rég átköltöztem volna másik szobába !!!!
Remélem csak kamukérdés, mert ha nem akkor tényleg veszélyben az életed!
De gondolom nem igaz, mert ha tényleg üvöltene az éjszaka kellős közepén, már rég kirakták volna a koliból, úgy senki sem tudna tőle aludni, na meg mindenkiben félelmet keltene, így nem lehet viselkedni egy koleszban.
Nekem volt szobatársam, aki angyalokkal társalgott, mert felsőbbrendű volt. Rendszeresen beszélgetett, kuncogott velük, mikor egyedül volt a szobában. Nem nyírt ki senkit.
A szobatársad, ha komoly a dolog, akkor paranoiás, és kezelésre szorul, amúgy szerintem komoly lelki gondjai vannak és figyelemre vágyik.
2esnek üzenem, hogy valószínűsítem, nem járt még egy egyetemi koleszben sem (bár a kérdező nem tért ki rá, milyen koleszról van szó, de feltételeztem vizsga miatt van ott ő is)
kérdező! nincs esetleg olyan ismerősöd akivel jóban vagy, koleszos, de most nincs benn? kérd meg, had aludj addig az ő szobájában, míg újra kezdődik a szemeszter!
Szia!
Labiliséjjeleken virrasszatok,stabiléjjeleken aludjatok!
Írtam feljebb, hogy biztosan nem egyetemista.
Erre privátban ezt kikérte magának a kérdező.
Idézem az írását, döntsétek el magatok:
"A kérdező helyesírását tekintve kizárt, hogy egyetemista lenne!" ...Ehhez csak annyit, volt főnököm, három dipéomával. A helyesírása rosszabb volt, mint nekem a 8 álltalánossal..."
Valaki tudja, hogy mi is az a "dipéoma" ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!