Mindenkinek éjszaka, vagy hajnalban kezdődtek a fájásai?
Figyelt kérdés
Még soha nem hallottam olyanról,hogy valakinek mondjuk délben kezdődött.Szinte mindegyik szüléstörténet igy indul-készülődtünk lefeküdni...-arra ébredtem,hogy ...
Ez miért van?Gondolom ha éjszaka a fájások miatt a kismama nem birt aludni,nagyon kipihent lehet a végére...
2009. dec. 16. 20:24
1/23 anonim válasza:
Nekem este 7-kor, a fürdő után volt az első fájásom, éjfélig óránként, 3-ig 20 percenként, utána beállt 7-8 percesekre.
Szomszédasszonyomnak délben folyt el a vize, épp ebédelni készült, de a fájáasi még másnap sem jöttek...
2/23 A kérdező kommentje:
Neked is este kezdődtek:)
2009. dec. 16. 20:28
3/23 anonim válasza:
Nekem este 8 körül kezdődött, másnap egész nap fájásaim voltak 10-15 percenként, és csak este 9 körül indultunk a kórházba.
4/23 anonim válasza:
Nekem a lányommal este kezdődött,és reggelre lett meg.A fiammal délután 6 óra körül.és éjjel lettőkor született.
5/23 anonim válasza:
Éjjel 1kor kezdődtek, 3/4 4 re - vagyis szűk 3 órára rá - lett meg:-)
6/23 anonim válasza:
nekem délután négy óra körül kezdődtek, (egy nehéz nap és egy postai sorbanállás után, ajánlom szülésmegindítónak :), 6-kor már öt perces fájások voltak
7/23 anonim válasza:
Nekem este 7 körül kezdődtek a fájások (izgalomtól aludni nem tudtam) reggel 8 után mentünk be a kórházba,vizsgálat után azt mondta a doki 1 óra se és meglesz,13.58 perckor született meg a babám.
8/23 anonim válasza:
Nálam este 1/2 9-kor kezdődtek, egyből 4 percesekkel, 11-től 2 percesek, 2-re bementünk a kórházba, 1/2 4-kor kibújt a kislányunk!
9/23 anonim válasza:
:) akkor itt egy kivétel: nekem délelőtt 11-kor kezdődtek a fájások, este 9-re lett meg a babánk.
10/23 anonim válasza:
Elsővel este, másodikkal délelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!