B. U. É. K mindenkinek! Kinek hogy viselte a babája a tűzijátékot éjszaka?
B.Ú.É.K.
Lányom is 10hónapos, az ablak alá is dobtak petárdát, de meg sem rezzent,aludt mint a bunda.
Mi nehezebben viseltük,alig hallottuk a tv-t :o)
Az én kislányom is 10 hónapos, egy darabig aludt, mint a bunda, de éjfél után megőrültek az emberek, és folyamatosan ment a petárdázás, meg a tűzijáték lődözés, felriadt szegényem, és úgy félt, hogy keze-lába remegett.
Aztán bekapcsoltuk azokat a zenéket, amiket egyébként is hallgatni szoktunk vele - viszonylag hangosra, hogy elnyomja a kinti zajt - és az ölemben ringatva elaludt, de aztán már nem aludt olyan mélyen, és minden újabb zajra felébredt, és sírt.
Persze ez nem tartotta vissza attól, hogy ugyanúgy keljen hatkor, mint egyébként... :-(
Hulla vagyok...
Rajta nem látszik az éjszakázás, ő kisimult, és jókedvű... :-)))
20 hónapos lesz a fiam, 10kor aludt el, 2szer felkelt a zajra, de visszaaludt hamar.
reggel 7 után már ébren volt, én meg nem látok a fáradtságtól.
BÚÉK!
B.U.É.K.!
Az én kisfiam 8 hónapos, és nem ébredt meg a durrogtatásokra,nagyon féltem tőle. Nálunk 11-2-ig volt nagy buli, ha az egyik szomszéd abbahagyta, akkor kezdte a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!