Veganok, ti mit esztek egy hosszu bulis Ejszaka utan amikor hajnalban mindenki osszeul még a Mekiben, a toroknel?
Figyelt kérdés
Adott egy langyos nyari pesti ejszaka, buki, tanc, alkohol... Hajnalban haza fele indultok a haverokkal.
De ti olyankor mit esztek ha a legtobben egy Gyrost es mas zsiros jozanito kajakat esznek?
2023. ápr. 15. 20:02
1/30 anonim válasza:
Mindig viszek magammal zsemlét, kiflit házilag készített zabmuffint valami ilyesmit. Van amikor a többiek is inkább ezt kívánják és megkínálom őket. Több mint két éve vagyok vegán
18/L
2/30 anonim válasza:
Házipáleszt csomagol előtte nekem a szülém, id. Vegánné.
3/30 anonim válasza:
Hallottál már vegán hamburgerek létezéséről?
4/30 anonim válasza:
Mit keresnének a vegánok egy buliban?
5/30 anonim válasza:
Minden piát élesztő erjeszt, ami nem növény.
6/30 anonim válasza:
5-ös: a vegánok nem növényt esznek, hanem állatot nem - a kettö közt van különbség!
7/30 anonim válasza:
Vegán a nevük, nem antihusista. 🤦
8/30 anonim válasza:
A vegán egyértelműen a növényekre utal.
A valódi vegán csak növényi táplálékot venne magához.
Tehát gombát, konyhasót, vizet sem. Nincs egy igazi vegán sem.
9/30 anonim válasza:
A vegán egyertelműen csak azt tartja szem előtt, hogy miatta ne szenvedjen egy állat sem, szóval a 8-as egy igazi idióta, aki azt sem tudja mibe köt bele.
10/30 anonim válasza:
9: csupán az etimológiai hibára hívtam fel a figyelmet. Magadat minősítetted a trágárságoddal. Nem várom el ilyen sötét senkitől, hogy értse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!