Mit egyek ha vegetáriánus akarok lenni?
A hús, amit nem szándékozol enni, nem hizlal (én legalábbis semmit nem hízok tőle)
Ellenben a vegáknak:
-süti
-csoki
-édes tészták
-majonézben tocsogó "saláták"
-torta
-zsíros sajtok
-csipsz, cukros üdítők...
Ha ez a vegák szerint egészséges, mert húsmentes, ám egyék...
Azért is hízhatsz, mert csak napi egyszer eszel. Napi 5x kéne kicsit enned. Most lehet , hogy amit megeszel, az nagy adag és azt rögtön zsír formájába elraktározza a szervezet.
Ne legyél vega, nem éri meg. Az ősember étrendjében is volt hús, ez alap, a fehérlisztes dolgokat és a cukrot kerüld, de nagyon. Testmozgás sem ártana. www.tatarekrezso.hu
Itt nézd meg a 10 perces videokat és használd!!! Én 4 kilót fogytam tőle 22 hónap alatt.
Szia!
Én 5 éve vegetariánus vagyok és azt tudnám tanácsolni, hogy vegyél a témával kapcsolatos könyveket és érdeklődj utána miket ehetsz ha vega akarsz lenni. Tényleg nem fogyókúra a vegetárius életmód, de lehet vele fogyni úgy is, hogy egészséges maradsz és nem is kell koplalnod.
Kezdésnek ajánlani tudom a főzelékeket gabonából készült fasírtokkal, zöldségleveseket, barna rizses ételeket, salátákat friss zöldségekkel. Szerintem kevés tejterméket és cukrot fogyassz ha meg bírod állni. Este 6 után próbálj nagyon keveset vagy nem enni. Ilyenkor jól jön egy pohár meleg tea pl.Ha húst választod akkor szerintem a háztáji szárnyas és a hal ami még elfogadható szerintem. Hangsúlyozom ezek csak példák és nem étrendi tanácsok! Nézz mindenképp utána a témának.
Üdv
Szia.
A vegetáriánus életmódtól fogyhatsz egy keveset. De ez életmódváltás, nagyon furcsa lesz neked ha eddig sok húst ettél.
Vannak ezek a szójakészítmények, tofu meg ezek. Na, ezeket eheted. Sok zöldség, nemcsak nyersen(mert a vegetáriánusok nem csak salátát esznek egész nap...-.-). Ha a tejtermékektől nem akarsz megválni, azokat is eheted/ihatod nyugodtan, turmixot etc.
Amiket én szoktam enni:
szójafasirt, falafel(csicseriborsó fasirt *.*)... Lehet ezt variálni, nézz utána.
Sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!