Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Igaz, hogy a 0-ás vércsoportúa...

Igaz, hogy a 0-ás vércsoportúaknak muszáj húst enniük, és nem lehetnek vegák?

Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 22:31
1 2 3 4
 31/39 anonim válasza:

Azt, hogy a 0-ás vércsoport húsevő, nem azt jelenti, hogy húst kell ennie, hanem azt, hogy jól tolerálja a húst, tehát több húst ehet károsodás nélkül, mint más vércsoportúak (a vércsoportelmélet szerint).

Én egyébként 0-ás vagyok, és 12 éve vega. Nincs semmi problémám.

A mindenevő fogazatra hivatkozóknak egy idézet a vaddisznó táplálkozásáról (amelynek gumós fogai a leginkább hasonlóak az emberéhez): "Az erdőben és a mezőn minden megehető táplálékot összeszed, mint: szarvasgombát, rovarlárvákat, kukacokat, csigákat, egereket, madártojásokat, ősszel és télen összeszedi a lehullott tölgy- és bükkmakkot, mogyorót, gesztenyét, a szántóföldeken a burgonyát, répát, kalászos és hüvelyes veteményeket. Megeszik azonban mindenféle állati- és növényi eledelt, megeszi még a mérges kígyókat is, az elhullott, vagy elejtett állatok oszlásnak indult hulláját még akkor is, ha az saját fajtájabeli. Ritkán ugyan, de előfordul, hogy a koca saját malacait is megeszi." Jó étvágyat!

2010. szept. 28. 08:59
 32/39 anonim ***** válasza:
Köszönjük a vaddisznó táplálkozásáról szóló irományt, mely alátámasztja, hogy mindenevő és gumós zápfogai vannak.
2010. szept. 28. 10:48
 33/39 Böse ***** válasza:
A vércsoport-diétának semmi alapja nincs. Minden embernek ugyanarra van szüksége: hús,hal,tojás,zöldség, gyümölcs, magok, víz. Kivétel ételallergia.
2010. szept. 28. 17:06
 34/39 anonim ***** válasza:

Az ember azt eszik, ha egy kicsit is tudatos életet él ilyen téren, és harmóniában van a testével, amire a szervezetének szüksége van. És pont ezek azok a kaják, amiket kíván. Amit nem kívánsz, arra nagy valószínűséggel nincs szükséged. Én 1 éve nem eszek húst, mert nem kívánom. Teljesen jól vagyok, sőt még jobban, mint voltam.

És azt elfelejtitek, kedves indulatos antivegák, hogy amikor gumós zápfoga lett az embernek, akkor egészen más életmódot folytatott. Pl. nem ülve töltötte a fél napját, hanem futott a táplálékért és az életéért.

Aki szereti a húst és azt akar enni, nyilván azt is kell (t)ennie. Aki meg mindenféle önmegtartóztatás nélkül nem eszik húst, annak pedig bizonyára így kell (t)ennie.

Písz!

2010. szept. 28. 21:23
 35/39 anonim ***** válasza:
77%
0-ás vagyok és vega (16éve). Minden évbe járok vizsgálatokra és teljesen egészséges vagyok.
2010. szept. 29. 03:02
 36/39 Plaga ***** válasza:
A csigák akkor is oktondi jószágok :D és osztják és tapossák és jeeeeeeeeeeeee :D
2010. szept. 29. 21:36
 37/39 anonim válasza:
28%

Az embernek alapvetöen nincs szüksége húsra!Bár hagományosan eszi hiszen kiskora óta "rákányszeritik"!

Olyan ez mind a ránevelés,mint a vallásoknál stb.

2010. okt. 12. 10:55
 38/39 anonim ***** válasza:

hülyeség. 0-s a vércsoportom, és semmi bajom sincsen... alig vagyok beteg. kb. annyira számít a vércsoport, mint a szemszín.

L/14

2010. nov. 15. 19:07
 39/39 anonim válasza:
Pedig a tapasztalatom szerint ez igaz. Én 0-s vagyok, és egyszerűen nem lakok jól, ha nem ettem húst. 1 napot is nehezen bírok ki, két húsmentes napom egymás után 10-20 éve nem volt )leszámítva, mikor gyomorrontásom volt mondjuk)
2012. júl. 3. 00:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!