Tápszert meddig kell enniük? 1 éves kora után milyen tápszert kellene ennie?
Figyelt kérdés
11 hónapos2011. jan. 7. 00:29
1/4 anonim válasza:
Egy éves kortól már tejitalt szoktak adni nekik.
2/4 anonim válasza:
valóban tejitalt lehet adni 1 év felett. nekem most lesz 1 éves a lányom, úgy terveztem, hogy reggel kap tejitalt, majd reggelizünk, este viszont tápszert kap még egy darabig, mert az laktatóbb, tehát nem csak folyadék. persze kap enni szilárdat is vacsira fürdés előtt, de úgy gondoltam, hogy még jó lesz a tápszer fürdés után, mivel nem szokott sokat enni.
jelenleg a Milupa Milumil 3-as tápszert eszi a lányom, és az is marad egyelőre.
3/4 anonim válasza:
Pont úgy csináltam, mint a második válaszoló. 1 éves koráig reggel-este tápi (Humana jó éjt), majd 1 éves kora után a reggeli tápiját lecseréltem Bebivita tejitalra (Müllerben veszem, 1090 Ft), majd ahogy elfogyott a tápija, kb. 13 hónapos korában, akkor az estit is lecseréltük neki tejitalra. Most 15 hónapos múlt, tavaszig még biztosan tejitalozni fog, mert abban tuti több vitamin van, mint a tehéntejben.
4/4 anonim válasza:
2 éves kislányom, 1 éves kora óta tejitalt kap. Ha otthon vagyunk, akkor Milupa Milumil 1+, illetve most már 2+ (banános, vagy sima). 1 doboz 2100 Ft, 1 hétig elég, és ugyanúgy kell megcsnálni, mint a tápszert. Szoktam bele kakaóport tenni. Illetve, ha nem otthon vagyunk, csak kényelmi szempontból nem kutyulgatok, hanem akkor Humana vaníliás kész tejitalt veszek, szintén 1+, ebből a 450 ml-es doboz asszem 500-600 Ft között van. Ez egy reggeli+esti adag, tehát egy napra elég. Én sem vagyok a tehéntej híve, pontosan azért, amit az egyik válaszoló is írt. A tejitalok tápanyagértéke és vitamintartalma nagyon jó a tejhez képest, hiába "mű", arról meg ne is beszéljünk, hogy a boltokban mit árulnak manapság tej címszó alatt. Kislányom amúgy sem túl jó evő, legalább a tejitallal biztosan "kerül bele" sok vitamin és tápanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!