Származhat abból baja a babának, ha túl korán elhagyja a tápszert?
Eszik tejterméket, joghurtot, túrót, sajtot. Vacsorára tejpépet.
Lehet ebből gond, vagy mindegy, milyen formában van meg a tej alapú étkezése?
Igaz hogy az én első lánykám anyatejes volt,8 hónapos korától nem kérte,tejterméket nem kapott többet,mint mikor szopizott és kutya baja.
Bocs az off-ért, de én nem értem,hogy miért jó a babának,ha 1 éves kora után is tápszert eszik?
Próbáltunk többféle tápszert is már. A Hippet nagyon nem szerette, max. 30 ml-t evett belőle. A Milumil volt még a legjobb, mert abból azért olyan 120 ml-t megivott. De az kevés nagyon. Aztán reggelire elkezdte a joghurtot enni, és azt nagyon szereti.
Vacsira meg kénytelen voltam tejpépet adni, mert már ezer féle tápszert próbáltunk, sűrítettük Sinlaccal, de így is felébredt éjjel. A gyerekorvos meg mondta, hogy nem nagyon kéne éjjel ennie, inkább adjak tejpépet.
Most ez így oké, csak így meg nincs tápszer. Nem egyszerű. :(
Trükközhetsz a tápszerrel.
A tápival készíthetsz "tejbegrízt", "tejberizst", kevés vízben főzöd a dolgokat és a tápszerrel hígítod. Mehet bele gyümölcs is.
A főzelékeket is sűrítheted, lisztszórással készíted a főzit és tápszerrel hígítod.
Van, aki tesz bele kakaót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!