Származhat abból baja a babának, ha túl korán elhagyja a tápszert?
Eszik tejterméket, joghurtot, túrót, sajtot. Vacsorára tejpépet.
Lehet ebből gond, vagy mindegy, milyen formában van meg a tej alapú étkezése?
120 miért lenne kevés? jó a tejpép de azért tejpép és fürcsi után add oda a tápit. szerintem erőltetni kell kicsit, na nem a torkán ledugni de napi 2x-3x megkínálni vele, minden baba csinál ilyet, szopi-sztrájknak hívják, enyém 1,5 évesen csinálta, 2 hétig tartott. van aki 3 hetesen és van aki 8 hónaposan.
hosszútávon nehéz napi fél liter joghurtot meg túrót megetetni vele, 2-3 hónap és a tejpépet az állaga miatt nem fogja elfogadni. szóval szerintem próbálkozz
Az a baj, hogy este már nem fogadja el a tejpép után. Pláne, hogy fürdés előtt lehetetlen megetetni, utána is csak fél-1 órával hajlandó enni.
Reggel meg tényleg nem kell már neki. Azt a 120 ml-t akkor itta (kb. 1 hónapja), amikor még elfogadta.
De a tápszeres tejbegrízt ki fogom próbálni, az jó ötlet. :)
Amúgy nap közben sokat iszik, a délelőtti alvás előtt simán megiszik 50-100 ml tet. Próbáltam ott is tápszert adni, de nem kellett. Még a folyékony tejpép se. Szóval ivásra marad a tea.
19.28-as: "Egy 8 hónapos baba már nem csecsemő".???
Fejlődési szakaszok:
0-6 hetes korig: újszülöttkor
6 héttől 12 hónapos korig: csecsemőkor
1-3 éves korig: kisdedkor
3 év után jön a kisgyermekkor.
Azért hülyeségeket nem kellene írni...
Bocs az offért!
Kérdezőnek: Ne félj, nagy baj nem történik, ha kapja a tejtermékeket, és a tejpépet is! 1 éves kora után pedig jöhet a tej, de azt sem kell napra pontosan betartani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!