15 hónaposan még mindig ébred éjszaka, le lehet erről szoktatni vagy magától majd elhagyja?
Ilyenkor csak cicin alszik vissza, mást nagyon nem is próbáltam. A cumit és cumisüveget soha nem fogadta el, de már nem is akarok próbálkozni vele.
Körülöttem minden vele egyidősről azt mondják alszanak egész éjszaka.
Az én kisfiam is 15 hónapos, de ő már nem szopik, és éjjel alszik. Este fél9-kor megissza a tejcit üvegből és aztán reggel 8-ig alvás.
És napközben hányszor alszik? Nem lehet, hogy akkor túl kipiheni magát? Épp a múltkor mondta a gyerekorvos az egyik anyukának, (szintén 15 hónapos baba), hogy már csak napközben 1* szabadna aludnia a gyereknek, naná, hogy éjjel aktívabb.
AZ enyém 1x alszik napközben és mégis felébred éjszaka, pedig 6 hónapos koráig végigaludta az éjszakákat. Azt mondta a dokink, hogy vannak olyan gyerekek, akik a fogzás végéig felébrednek éjszaka:-(
Én csak adok neki vizet, cumi a szájába és alszik is tovább. Próbáld meg vízzel kínálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!