Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Igaz, hogy a 0-ás vércsoportúa...

Igaz, hogy a 0-ás vércsoportúaknak muszáj húst enniük, és nem lehetnek vegák?

Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 22:31
1 2 3 4
 21/39 Plaga ***** válasza:
Inkább a konkrét véleményedet osszad meg velünk és ne külső oldalakról próbálj meg perceken belül gigantikus tudásra szert tenni. Ráadásként úgy teszed, hogy bemásolod az egészet. Az nem ér fabatkát se és ez így igazán szánalmas. Bocsi, de ez van :$
2010. szept. 26. 14:02
 22/39 anonim ***** válasza:

Kedves Plaga!

Még a csigás hasonlatoddal is melléfogtál! [link]

Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

2010. szept. 26. 15:08
 23/39 Plaga ***** válasza:
Őrült xD és komolyan keresett egy olyan képet, amin csigák kutyakaját zabálnak. Amúgy nem a meztelen csigákról beszéltem, hanem a sima standard házas csigóról. Lényegtelen. Ha megy a "kinekafarkanagyobb verseny", én benne vagyok! :D
2010. szept. 26. 15:13
 24/39 anonim válasza:
86%
Én 0-ás vércsoportú vagyok, és születésem óta nem ettem húst... De valahogy még élek. És valahogy tájfutásban sem estem még össze az út mentén. Amúgy ha már esszenciális aminosavakról van szó, a krumpli, a szója és a gomba is tartalmazza őket. Szóval erről ennyit.
2010. szept. 27. 08:28
 25/39 anonim ***** válasza:

Kedves Plaggantyú!

Találtam neked még egy csigabigát!Robert Cheeke-nek hívják:

[link]

Csak hogy érzékeld, mennyire felesleges a hús! ':D

2010. szept. 27. 09:47
 26/39 anonim ***** válasza:
28%
Engem marhára nem érdekel, ki mit eszik, de ne akarjon senki ilyen tudományos fasságokkal előállni. Az ember mindenevő, KELL a megfelelő mennyiségű és minőségű hús a szervezetének, ennyi, ezen kár vitatkozni. B@szki mindenki olyan okosnak hiszi magát mert a női oldalakon vagy az áltudományos újságokban ezt meg ezt olvassa..
2010. szept. 27. 10:22
 27/39 anonim ***** válasza:

ma 10:22!

Láthatóan te is szívod magadba a tudást tömegirományokból, a többséghez tartozol, de egyre nehezebb lesz a valósággal szemben eveznetek.

2010. szept. 27. 10:59
 28/39 anonim ***** válasza:

utolsókám, nem szoktam olvasgatni az ostobáknak való irományokat, kérlek, nézz be a szádba, szerinted miért gumósak a zápfogaid és nem redősek?? De az ember fejlődéstanának is utánanézhetnél...

Tök mindegy te, vagy a növényevő buta társaid mit szajkóztok, az emberi szervezetnek szüksége van a húsra.

ÉS MONDOM, rohadtul nem érdekel, ki, mit, hogyan eszik, nem zavarnak a vegák, de az ilyen rettentő ostoba emberek, mint te, nagyon. Mondd azt, hogy nem eszel húst, és kész, kit érdekel? De ne bizonygasd mindenféle újkeletű, civilizált, áltudományos okoskodással.

2010. szept. 27. 11:06
 29/39 anonim ***** válasza:

ma 11:06!

Úgy morgolódsz, mint egy ragadozó... :)

2010. szept. 27. 11:17
 30/39 anonim válasza:
Ismerek egy 15 éves srácot, még sosem evett húst...mit ad Isten iskolába jár, sportol mellette. Teszem hozzá én nem vagyok vega...Ennyi idő alatt már jelentkeznie kellett volna valami bajnak? :)
2010. szept. 28. 04:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!